Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E90 330i - samovolné přeřazování automatu při sekvenci
-
- Klubové ID: 1930
Pánové dneska jsem objevil divné chování automatické převodovky, mohl by někdo poradit co může problém způsobovat?
Pokud přepnu na sekvenční řazení a zařadím např. 3, tak automat samovolně po chvíli přeřadí na 4, 5 i 6... To samé při akceleraci, pokud mám 4 a 2000 otáček a přidám hodně plyn (ne kickdown, kde je podřazení jasné), tak občas převodovka podřadí na 3. Zkrátka nedrží rychlosti tak jak by měla (a jak to rok fungovalo).
Napadá někoho čím to může být? Hladinu oleje kontrolovali v servisu před rokem a OK, zatím jsem ho neměnil, najeto 178.000 km, 330i E90. Díky.
Pokud přepnu na sekvenční řazení a zařadím např. 3, tak automat samovolně po chvíli přeřadí na 4, 5 i 6... To samé při akceleraci, pokud mám 4 a 2000 otáček a přidám hodně plyn (ne kickdown, kde je podřazení jasné), tak občas převodovka podřadí na 3. Zkrátka nedrží rychlosti tak jak by měla (a jak to rok fungovalo).
Napadá někoho čím to může být? Hladinu oleje kontrolovali v servisu před rokem a OK, zatím jsem ho neměnil, najeto 178.000 km, 330i E90. Díky.
Kámoš má E61 2005 a taky by tam ty žaluzie bejt neměly a má je tam. Možná, pokud to bylo bouchnutý na předek, tak tam dali už novější saharuJaraX píše:kurna 2005ka by žadnou takovou věc mit neměla. jsi měl jet za snejkem a ne do inveltu, v origo servisu dělaj cvičeny opicenicmene to asi bude ta pumpa no
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Nechat smazat adaptační hodnoty? To že si při sekvenci almara při přetočení nebo podtočení jeden stupeň přeřadí není nic nenormálníhoLukke píše:Pánové dneska jsem objevil divné chování automatické převodovky, mohl by někdo poradit co může problém způsobovat?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
- Klubové ID: 1930
O tom samozřejmě nemluvím, to je snad logické. Běžně to přeřazuje až v červeném (cca 7000), podřazuje v 1000... V mém případě to přeřadilo i o 3 stupně dolů během pár sekund.Vlasta píše:Nechat smazat adaptační hodnoty? To že si při sekvenci almara při přetočení nebo podtočení jeden stupeň přeřadí není nic nenormálního