Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 compact - hydrostely
Ahoj
Vždycky jste mi dobře poradili zkusím to zas. Chci se zeptat mám 316i r.v.94
a nějak mi zlobí hydrostely. Pokaždé když nastartuju tak mi cvakaj ale za 2-3 vteřiny utichnou a pak je chod perfektní a tichý. Přijde mi to jako by z Hydroštelů po vypnutí motoru vytekl olej a po nastartování zase motor olej do štělů natlačil. Myslim si že hydroštelama to nebude protože kdyby byli špatný tak podle mého názoru by cvakali pořád. Spíš mě napadlo jestli neni rozbitej někde nějakej přepouštěcí ventil třeba v sacím koši (jestli vůbec někde nějakej je). Olej mám nad normou. Předem díky za rady a tipy..
Vždycky jste mi dobře poradili zkusím to zas. Chci se zeptat mám 316i r.v.94
a nějak mi zlobí hydrostely. Pokaždé když nastartuju tak mi cvakaj ale za 2-3 vteřiny utichnou a pak je chod perfektní a tichý. Přijde mi to jako by z Hydroštelů po vypnutí motoru vytekl olej a po nastartování zase motor olej do štělů natlačil. Myslim si že hydroštelama to nebude protože kdyby byli špatný tak podle mého názoru by cvakali pořád. Spíš mě napadlo jestli neni rozbitej někde nějakej přepouštěcí ventil třeba v sacím koši (jestli vůbec někde nějakej je). Olej mám nad normou. Předem díky za rady a tipy..
-
-
ahoj tak jsem dnes vyměnil ten ventil (olejový tlakový spínač) a bylo to opravdu tim. Ještě jsem to vylepšil novým olejem a ol. filtrem. Docela jsem se divil co dokáže tak prtává věc za neplechu. Bylo to docela o nervy ho vyměnit páč k němu je děsnej přístup (musel jsem sundat altík a držák servo pumpy), ale stál mě jen 79 korun. Ted už si hydra ani netuknou je to krásně tichý už od nastartování. Díky za radu
- Přílohy
-
- olejový tlakový spínač
- P100512_16.07.jpg (63.84 KiB) Zobrazeno 1493 x
-
-
Jinak tady se to řešilo a sa-tan666 vyřešil http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&start=45
-
-
-