Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 vůle řízení + pootočený volant při jízdě přímým směrem
Ahoj,
BMW E46 318d Touring, zkoušel jsem něco jako driftovat a při následné jízdě jsem zjistil, že při jízdě přímým směrem je nutno mít volant natočen mírně doprava oproti výchozí poloze.
Při stání, vypnutém motoru, klíčem v poloze 1 a natočenými koly rovně a pohnutím volantu střídavě do stran se z řízení ozývá kovové lupání.
Na nápravě nové řídící tyčky, silenbloky předních ramen, tlumiče geometrie.
Nevíte čím by to mohlo být způsobeno.
Děkuji za rady.
BMW E46 318d Touring, zkoušel jsem něco jako driftovat a při následné jízdě jsem zjistil, že při jízdě přímým směrem je nutno mít volant natočen mírně doprava oproti výchozí poloze.
Při stání, vypnutém motoru, klíčem v poloze 1 a natočenými koly rovně a pohnutím volantu střídavě do stran se z řízení ozývá kovové lupání.
Na nápravě nové řídící tyčky, silenbloky předních ramen, tlumiče geometrie.
Nevíte čím by to mohlo být způsobeno.
Děkuji za rady.
Děkuji za odpovědi.
Cvakání se ozývá z řízení. Silentbloky jsou ok.
Ovšem toto asi není správná poloha kulového čepu na řídící tyči pravého předního kola že?
Moje otázka teď zní:
Jistě vím, že jsem žádnou velkou díru na silnici nevymetl, samozřejmě menší ano, protože to u nás ani jinak nejde.
Může toto být způsobeno laickýmí pokusy o drift na rovném hladkém asfaltu parkoviště?
Může to být způsobeno vadnou novou tyčí?
Je možné s autem něco odjet aby se nezničily nějaké další dily řízení?
Předpokládám že to způsobilo tento ohyb, způsobilo i vůli v řízení.
Cvakání se ozývá z řízení. Silentbloky jsou ok.
Ovšem toto asi není správná poloha kulového čepu na řídící tyči pravého předního kola že?
Moje otázka teď zní:
Jistě vím, že jsem žádnou velkou díru na silnici nevymetl, samozřejmě menší ano, protože to u nás ani jinak nejde.
Může toto být způsobeno laickýmí pokusy o drift na rovném hladkém asfaltu parkoviště?
Může to být způsobeno vadnou novou tyčí?
Je možné s autem něco odjet aby se nezničily nějaké další dily řízení?
Předpokládám že to způsobilo tento ohyb, způsobilo i vůli v řízení.
- Přílohy
-
- Kulovy cep
- IMAG1287.jpg (97.83 KiB) Zobrazeno 1458 x