U mě nic takovýho není Ale kdybych chtěl tak by nebyl problém to dodělat. Spíš z toho udělám takovej minipanel na ovládání hudby uvidím. Je to tam schovaný na první pohled to nejde vidět
každý rok se tu koná akce na této baterky. V BMW se nechá koupit už jenom rovnou celá krabice, kde jich je tuším 10 nebo 12ks. Pro kuse je nechtěji objednat/prodávat. Nechci kecat, ale jedna baterka vyšla docela draze, snad něco kolem litra
No teď jsem tam nakonec udělal tlačítko na vypínání zesilovače když vezu otravný lidi co jim vadí dunění
je to jen prozatimní než koupím origo HiFi tlačítko a udělám ještě jednu vychytávku, že tim origo tlačítkem budu přepínat mezi zapnutejma zesilovačema na sub a vnitřek a mezi zesilovačem z rádia. Na velkej repro budou hrát zesíky a na malej repráček bude hrát jen rádio
grizly píše:zaujimalo by ma ci sa do e36 dalo objednat sklenene stresne okno. na usa forach som to na e36 videl ale u nas nie, strasne by som chcel sklenene stresne
na hodně fotkách e36 z USA jsem skleněný šíbr vyděl tak si myslím že se dělal
Skleněné střešní okno se hlavně mohlo dodělávat. Stálo to palbu a je to k ničemu jako u všech aut kde to bývá..
Ta navigace je fajn vychytavka, schvalne jestli se do toho jeste daji sehnat mapy.. akorat sou tim zabity posledni odkladaci prostory co e36 ma, kdyby aspon ten kastlik nechali volnej bylo by to supr.. Videl sem to snad jenom v jednom aute na mobile.de
vím že jde dobastlit, právě jsem hledal jak na to a narazil jsem na tohle, píše se, že je to tam origo tak nevím, ale myslím si, že kdybys v roce 97 řekněme přišel v Německu k BMW dealerovi, vysolil mu pár marek, tak tu multifunkci by ti snad i udělali
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844