jiriik píše:Přemyšlím taky o novém repru do auta, co myslíte o značce pioneer ?
:palec: nejlepší volba
Mám staršího pioneera a z výstupu na zesilovač se mi nese divně pukavý zvuk točení CDčka.. Myslel jsem že když už beru radio od takové značky, tak to bude stát za to
Taky jsem nad tím dost přemýšlel, ale Alpine to jistí
Jinak co se týče hudby, měl jsem v autě pro prdel tohle http://www.hifonics.cz/hifonics/243-zxi12dual.html a slušnej nářez Ale po týdnu to muselo jít ven, basy stáhnutý na nejvetší negativní hodnotu a stejně mi padala vzádu poznávačka
Tak to je slušnej nářez známej měl tohle ale od magnata v koktávce a taky se mi to líbilo já to samý budu dělat ale od pioneeru mám starej PC stůl tak si udělám vlastní zástavbu na míru do kufru
Je to peklo, samo jsem k tomu měl ještě zesilovač na míru... Hudba v hodnotě 25tisíc Ale jak říkám, kvůli tomu, že jsem k tomu neměl ostatní (výšky hlavně) tak jsem to měl stáhlé na minimum, a ta sviňa spz nechtěla držet Proto jsem hrál nahlas jen při stání
Ta spz se dá udělat ale musíš jít buď napevno přidělat vrutama ale to je bolístka pak to vyrezne nebo podlepit silikonem je to sraní ale výsledek za to stojí Tak já s rádiem a všim okolo jsem na 35tis s kabelama těsněním a to budu mít v kufru 1500w v repro a 2000v zesících jinak celkovej výkon od zesilovačů dám tak 3000W pak budu na bigu dělat DJ já
Má překopaný konektory jinak to nejde, protože rádio je jen ovládací prvek pro zesilovač, z kterýho jsou pak tažený dráty do repráků. Takže zesilovač zesiluje a rádio jen ten zesík ovládá.
Zesilovač z rádia vůbec není zapojenej na repra. On musel napojit na nezesílenej výstup z beckera ten HK. Protože Becker má mini-iso a tam jsou výstupy na jednotlivý repro + sub