Už jsem to vykuchal ze dvou M3 a vždycky i s klimou. Pokud chceš zachovat klimu, musíš na motoru nechat ten hliníkovej držák a sehnat na to krátkej řemen. Jak to budeš kuchat,tak uvidíš co můžeš a co ne. Já to myslím vytahoval i s těma trubkama a zbytky jsem zaslepoval.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Ještě můžeš dát dořiti viscospojku,ta bere koně. Chlazení motoru to nepozná , když namontuješ na chladič čidlo, co spíná ventilátor 80/88st.
I ve velkých vedrech a plným plynu to bezproblému chladilo.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
LiborM píše:Už jsem to vykuchal ze dvou M3 a vždycky i s klimou. Pokud chceš zachovat klimu, musíš na motoru nechat ten hliníkovej držák a sehnat na to krátkej řemen. Jak to budeš kuchat,tak uvidíš co můžeš a co ne. Já to myslím vytahoval i s těma trubkama a zbytky jsem zaslepoval.
Nepamatuješ si, prosím Tě, jak dlouhej řemen tam po odtranění té vzduchové pumpy pasuje. Klimu chci zatím zachovat...
Inak remen bude asi rovnako dlhy ako na M3 3.0 s klimou? Len tipujem...pretoze ta podla mna nemala tu emission pumpu. Ja som to nakoniec tiez daval dole aj s AC.
M3,0 i 3,6 ji maji... kdyz kila dolu a vykon nahoru, dat do pryc i visco, vymenit za nizsi termostat, dat nizky ventilator Spal a vymenit el termospinac (dela se dokonce i programovatelna jednotka, pri kolika spinat, moznost volby jestli provozujete jeden ci dva mensi vetraky, dochlazeni po vypnuti motoru a pod)
netopier píše:Inak remen bude asi rovnako dlhy ako na M3 3.0 s klimou? Len tipujem...pretoze ta podla mna nemala tu emission pumpu. Ja som to nakoniec tiez daval dole aj s AC.