Zdarte všeci, mám problém, včera jsem jel z Humpolce na Břeclav a kousek před Břeclaví mi auto nahlásilo že mám prázdné kolo. Ale žádné prázdné není takže si myslím, že jsem na té super dálnici asi vydrnkal nějaké čidlo nebo něco. Co by to mohlo byt? Co mám překontrolovat.
Sorry, mám e91, 330D, r.v. 2008+
Pneu mám Michelin sport myslím jsou to runflaty. Jsou tam vlastně stávající jak jsem to koupil s autem. Pneu 225/40R18 a 255/35R18
JJ přeměřil jsem to, zadek byl 2.6 a předek 2.0 tak jsem ten předek dofoukl na 2.3 a uvidím. Ale nelíbí se mi to.
Po dofouknutí kol nebo výměně kol se to musí znovu zkalibrovat v idrivu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
to je blbost s tou kalibrací, já to nikdy po píchnutí kola ani před jízdou nekalibroval a vždycky mi to hlásilo že mám píchlý kolo....je to spíš taková kravinka od bmw ta kalibrace
Aha, mně nedošlo, že jsme v trojkové sekci a že ne všechny mají idrive
To čidlo je na každém kole nebo jen na přední a zadní nápravě? Protože jak jsem ty přední kola dofoukl na 2.3 tak už mám dnes najeto cca 100km zatím to nic nehlásí.
bmw335 píše:pokles tlaku to ohlásí až když to spadne po 1,5 atmosfery, tak to mám aspon já...mám runflaty
Pokud vím, tak čidla tlaků měly jen US modely. Evropské verze pracují na principu porovnávání otáček.
BTW: Pokud chceš zlepšit jízdní vlastnosti tak se zbav runfletů.