Kurde tak jsem to znova rozebral a zkusil pomocí drátků napojit jiný reprák a nehrál( dotaz: bude hrát středák na kabliky k výškáči a opačně?) protože jestli ano tak mám v řiti jak kablík tak středový repráček. Proto prosím jesli někdo nemá zkušenosti jak vedou ty dráty z rádia do pravých dveří? protože podle barev mi nesedí 2dráty které jdou z rádia ke 3 které jsou vyvedené do repráčků.
Jak vedou dráty z repráků do rádia ? Tím bych začal, našel bych si ten drát, kterej vede z rádia do repráků. Jestli jich je víc, tak musí bejt minimálně jedna žíla pro ten středovej jedna žíla pro ten výškovej a jedna žíla pro basovej. Tu pro středovej bych zkontroloval.
Pak je ještě jedna další možnost koupit si audio výhybky, nestojí to hroznej ranec a udělá to mnohem lepší službu než klasický kondenzátory. A natáhnout rovnou nový audio kabely do všech repráků. Určitě bys pocítil znatelný zlepšení ve zvuku !
Ještě mám dotaz potřebuju se dostat k repru ve dveřích, sundaval si tapec ? Nebo jde ten repro jen vyloupnout ?
Hoj lucifere, tak jsem to s kolegou hasičem- elektrikářem vyřešil, problém byl v kabliku kostry od středového repra! Tak sem to spojil s kablikem kostry repra výškového a jede to práda.
Jinak netuším jestli de vyloupnout ale ja raději sundal tapec než si ho doničit .
Tak dojebat tapec nemáš jak tipuju že bude stejně uložen jako můj. Když jsem sundal šroubky z pod madla a odloupl krytku vnitřní kliky, opatrně jsem dlouhým šroubovákem postupně vyloupal ty klipy. Šel jsem od hora dolů a ze zední části dveří do předu. Nezlomil jsem ani jednu packu a to jsem v posledních třech dnech sundával ten tapec 6krát.
No jasný tenhle postup znám už jsem to sledoval jak ho sundat...toho se nebojím stejně bude muset dolů, protože budu vytěsňovat nějak se ty tapecy klepou a chrastí takže tam asi nebudou všechny příchytky.
Ten repro je tam určitě taky jen nacvaklej ale zvenku asi nejde vycvaknout
Vidíš když už jsme tak hezky načli debatu.
Nevím jak funguje vyhřívání zrcátek! Je to automatické nebo s něčím spřažené. Nevím sice jestli je tam mám ale řekl bych že asi ano protože se mi zatím vždy rozmrazily, nějakou dobu to trvalo ale námraza zmizela
No a já ho nemám a chci si ho dodělávat, ale mám zatím neorigo Mkový zrcátka který výhřev nemají každý sklo je jiný jedno je asferický druhý není, takže pak si to asi udělám neoriginální cestou a to pokud je zapnutý vyhřívání u zadního okna
Ty spirály taky nebudou zapnutý nonstop a nebudou tak vytížený Nebo je taky možnost podle teploty to dát spínaný Jako jsou vyhřívaný trysky ostřikovačů
Lucifer píše:No jasný tenhle postup znám už jsem to sledoval jak ho sundat...toho se nebojím stejně bude muset dolů, protože budu vytěsňovat nějak se ty tapecy klepou a chrastí takže tam asi nebudou všechny příchytky.
Ten repro je tam určitě taky jen nacvaklej ale zvenku asi nejde vycvaknout
Zvenku nejde vycvaknout zezadu je prevlecna matka...