Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36: Vrzající přední sedáky
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi stářím, ale i díky našim debilním cestám mi přední sedáky vydávají různé pazvuky. Celé opěradlo spolujezdce při neobsazené sedačce se mírně chvěje a popiskuje někde v pantu, pravděpodobně vyřeším prdnutím vazelíny na příslušná místa. Dalším problémem ale je, že obě sedačky mají mírnou vůli v pojezdech, což se projevuje občasným lupnutím při změně směru... Neřešil někdo podobný problém ať nemusím bádat na slepo? Ono vytahnout ty sedáky i vzhledem k místu v garáži není úplně jednoduché tak bych rád věděl na co se připravit a co případně vyměnit. Třeba jestli jsou tam nějaké plastové vymezovací segmenty či něco takového, které by mohly být sjeté. Z ETK jsem nic nezjistil. 

Já bych to viděl, na rozebrání sedačky do šroubku než to rozebereš tak bych všechno prošel kde je nějaká vůle a snažil se to nějak vymezit, ale ono to asi taky nebude jednoduchý...
Osobně se chystám na výměnu dečky výhřevu a taky bych rád nějak zamezil vrzání, u mě je to spíš ale kůže která vrže...
Budu sem dávat fotky ale zatím ještě nemám dečku tak nemám důvod to rozebírat, ale když bych někde našel vůli tak bych tam snad zkusil nacpat podložky nebo nějak to srovnat ale to už máš sedačku fakt na 1 000 000 kousků který nebude prdel skládat dohromady.
A ta sedačka bude komplet ze železa plast tam asi nenajdeš nikde krom spodních krytů, měl jsem jí jen nadzvedlou v autě a měla tak 50kg

Osobně se chystám na výměnu dečky výhřevu a taky bych rád nějak zamezil vrzání, u mě je to spíš ale kůže která vrže...
Budu sem dávat fotky ale zatím ještě nemám dečku tak nemám důvod to rozebírat, ale když bych někde našel vůli tak bych tam snad zkusil nacpat podložky nebo nějak to srovnat ale to už máš sedačku fakt na 1 000 000 kousků který nebude prdel skládat dohromady.
A ta sedačka bude komplet ze železa plast tam asi nenajdeš nikde krom spodních krytů, měl jsem jí jen nadzvedlou v autě a měla tak 50kg

- icecold
- Kontaktovat uživatele:
Lucifer píše:U mě hlavně vrže celej interiér, pustim si hudbu na max a jen to všechno drnčí...určitě na léto zalezu do garage a budu vytěsňovat celej interiér už kvůli tý hudbě
u mě ten interier taky vrzal, ale potom co jsem ho celý rozebral a zase složil tak bylo pěkně tichoučko, ale kombinace tvrdého podvozku a rozbitých silnic udělali svoje
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
U mě do toho ještě z kufru pumpuje 900W tuba ta tomu taky dosti napomáhá
Ale čeká mě vyvařit podlaha tak když u toho budu tak rovnou udělám vnitřek zkontroluju si káble kdyby náhodou někde chtěli praskat dám je do takovejch husích krků který ale omotáváš okolo káblů ať to vydrží a je to hezky nasvazkovaný pak vytěsnit komplet vnitřek protože tam přijde velká hudba a pak by měl bejt snad nadobro pokoj s vrzáním a drnčením interiéru

Ale čeká mě vyvařit podlaha tak když u toho budu tak rovnou udělám vnitřek zkontroluju si káble kdyby náhodou někde chtěli praskat dám je do takovejch husích krků který ale omotáváš okolo káblů ať to vydrží a je to hezky nasvazkovaný pak vytěsnit komplet vnitřek protože tam přijde velká hudba a pak by měl bejt snad nadobro pokoj s vrzáním a drnčením interiéru

- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky vrzali a loni jsem je vyndal, všude kde mě přišlo že by to šlo jsem nastříkal na test wdčko. Kolejničky jsem vyčistil a namazal vazelínou a byl klid. Po pár měsících se to začalo vracet (wdčko se odpařilo), tak se chystám je znovu vyndat a promazat nějakou vazelínou která vydrží. Jestli je tam někde vůle nevim, je to možný po těch letech, ale promazání všeho zabralo alespoň u mě na 100%.
Akorát to wdčko nešlo asi 2 tejdny z auta pořádně vyvětrat
.
Akorát to wdčko nešlo asi 2 tejdny z auta pořádně vyvětrat

xSAFA píše:Díky takže v podstatě to co sem čekal, vyndat, vyčistit a promazat...
Tohle nepomůže,bude tam něco vymačkaný-natažený.Většinou to dělají volný pojezdy(kolejnice se za ty roky roztáhnou)nebo něco vyžvejkanýho na rámu sedačky.Mě to dělají obě sedadla.Jestli to budeš řešit a vyřešíš tak dej vědět.Často stávám na benzince u zimáku se stříbrným tourem a klidně ti pomůžu pokud bude potřeba zajistit nějaký to futýrko na vymezení vůle.