Jamall píše:Myslím, že na 99,9% sedne jakýkoliv diakritický spínač, ale kdyby jsi chtěl origo, tak můžeš použít ten co je na dveřích u e36 sedanu. Je zakrytí v gumě, kterou můžeš ponechat, ale uvnitř je to ten samí spínač, který patří a byl montován přímo v bmw, jako spínač pod kapotu
Taky ho mám v gumě.... vypadá to hezky a nerezne ten plíšek
Tak to jsem z toho jelen ... tady to vypadá, že to motorové světlo má jiný :
Ten spínač pod č. 2 z tvého odkazu jsem nikdy neviděl. Dokonce ani chladičovou zeď připravenou pro obdobný čudlík. Každopádně vem ten čudlík z dveří co dávali na sedanové e36. Je v gumičce přesně tak jak je vyobrazeno na obrázku s č.3 Bez té gumi, je to klasický diakritický spínač, který ti tu jako názorné foto hodil Roman...přichytíš jedním šroubkem a je po starostech. Rychlé, levné, snadné a navíc je to origo.
Když se podíváš na svojí zeď, tak tam na něj najdeš "přípravu"...dírky. Stejné, jako má Roman...nebo kdokoliv kdo má e36
Jamall píše:Myslím, že na 99,9% sedne jakýkoliv diakritický spínač, ale kdyby jsi chtěl origo, tak můžeš použít ten co je na dveřích u e36 sedanu. Je zakrytí v gumě, kterou můžeš ponechat, ale uvnitř je to ten samí spínač, který patří a byl montován přímo v bmw, jako spínač pod kapotu
Na sedanu byl takovejhle spínač já mám spínač v tom protikusu zámku dveří jestli myslíš ten na osvětlení jinej jsem na dveřích nenašel
Na sedanu byl takovejhle spínač já mám spínač v tom protikusu zámku dveří jestli myslíš ten na osvětlení jinej jsem na dveřích nenašel
Mají to auta s alarmem a je v gumě kvůli vodě a tomu, že vypadá líp. Spínač v klice, nebo pantu je primárně určení pro okno
Jamall píše:Vidíš...jsem si to nevzpomněl na osvětlení. U kupé slouží mikrospínač v pantu jak pro okno, tak i světlo a tenhle diakriták tam nikde nenajdeš
Já mám sedana a nikde tam tenhle spínač taky nenajdu ten mikro právě spíná jak alarm tak osvětlení, měl jsem vypadlej konektor na řidičovo dveřích a nešel alarm a nevypínalo se osvětlení, po zapojení běží alarm a vypíná se osvětlení interiéru