Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
aktivní odvětrávaní e36
- Jamall
- Klubové ID: 2933
tvl no..to je ten problém. Budeš si bud muset zapamatovat co je na první a poslední pozici a podle barevnosti drátu usoudit zdali se jedná o správné pořadí, anebo rozebrat konektor. V tom plastu co tvoří konektor je kostka s očíslováním, ve které jsou nastrkané a zajištěné piny, takže se nemusíš bát, že by nějaký vypadl
- Jamall
- Klubové ID: 2933
Přiznejte se kdo kde našel černo bílo žlutí kabel. Já ho chtěl dneska zapojit u dalšího kamaráda a pravděpodobně kabel z jednotky topení končí v bílém konektoru vedle sloupku řízení a na druhé straně nic není...setkal jste se s tím někdo?
Neměl jsem čas si propísknout kabeláž, ale na 99,9% končí v tom konektoru, no přesto jsem na krabičce se spojovačkama našel park ventilation relay, nad nohama řidiče
Neměl jsem čas si propísknout kabeláž, ale na 99,9% končí v tom konektoru, no přesto jsem na krabičce se spojovačkama našel park ventilation relay, nad nohama řidiče
-
- Klubové ID: 1497
Měl bych na vás jednu otázečku, třeba někdo budete vědět.
Pokoušel jsem se o zapnutí aktivního odvětrání kabiny, ale nějak se mi nedaří
Zapínám to podle postupu, co je na 1. stránce tohodle topicu. Normálně se mi na displayi rozsvítí hvězdička a led na čudliku. Když vypnu klíče a čekám až začne foukat, tak se nic nezačne dít, akorát ta ledka se rozbliká...
Koukal jsem i na dráty i na pin 14, barevně vše sedí.
Pokoušel jsem se o zapnutí aktivního odvětrání kabiny, ale nějak se mi nedaří

Koukal jsem i na dráty i na pin 14, barevně vše sedí.
-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem to řešil u sebe v autě. Po načasování TIMERu se seply obě relé jak to nad nohama, tak to u pojistek, rozblikala se LED u TIMERu a to bylo tak vše.
V sobotu jsem koukal přes diag na IHKA modul a STANDLUEFTUNG jsem měl na NICHT_ACTIV ... tak jsem to aktivoval, dneska zkusil a už mi to funí, akorát panel nesvítí, což už mi až tak nevadí ...
V sobotu jsem koukal přes diag na IHKA modul a STANDLUEFTUNG jsem měl na NICHT_ACTIV ... tak jsem to aktivoval, dneska zkusil a už mi to funí, akorát panel nesvítí, což už mi až tak nevadí ...

-
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
(2) 82309408732 - existoval či existuje retrofit ... ETK se sice tváří, že už se to nevyrábí, ale ceník CarTecu to zná, takže by to mělo být objednatelné ...rudy325 píše:zdarec klubáci. chtěl sem se zeptat když pod volantem relátko nemám šlo by nějak dodělat? nemáte nějaký schéma nebo návod?
ETK : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=95&hl=20
CarTec : http://moto.bmwcartec.cz/cenik-nahradnich-dilu
PODOTÝKÁM, ŽE S TÍM NEMÁM VLASTNÍ ZKUŠENOST, TAKŽE NEVÍM DO JAKÉ MÍRY JE TO SNADNÉ, SCHŮDNÉ, NEBO ÚPLNĚ NAHOVNO !!!
Děkuji za informaciFatal Design píše:Teď jsem to řešil u sebe v autě. Po načasování TIMERu se seply obě relé jak to nad nohama, tak to u pojistek, rozblikala se LED u TIMERu a to bylo tak vše.