Ahoj, jak začaly mrazy tak mě dveře u spolujezdce špatně zavíraly, bouchnul jsem s nimy ale nezavřely se. Ted je problém takovej, že už nejdou odemknout a dveře neotevřu. Nějaka rada? Díky
Stalo se mi něco podobného s dveřma za spolujezdcem. U mě špatnej motůrek centrálu. Držel zámek stále zamčenej. Čudlík na odemknutí byl takovej gumovej při vytažení.
Předpokládám, že se jedná o e36. Doporučiji doplnit
To vypadá přesně na problém jako u mě. Musíš sundat tapec a dostat se k zámku a odemknout na zámku zevnitř dveří. Pak musíš vyndat zámek, nebo pokud půjde jen motúrek centrálu. Na předních dveřích je přístup relativně ok. No a s největší pravděpodobností si sežeň jinej motůrek.
Co si pamatuju, tak u E36 drží tapec dva šrouby u madla dveří, pak se musí vyklapnout krytka otevírání dveří a pak už je to jen nacvakané na plastových čvončích, takže by to mohlo jít zevnitř.
Jedinej spek sou schovany 3 sroubky pod sklem, musis vycvaknou ty vydechy na ofuk okna, je k nim pekne blbej pristup.. jinak je vsechno pekne videt, zacni to rozdelavat od spodu:)