zdravim urcite uz kazdy z vas slysel problem s klapkamy v sani u vznetovych motoru, jedna se o to ze klapka najednou spadne do motoru a motor v haji, projevi se to vetsinou tak, ze motor na volnobeh nejde na vsechny valce, klepe se, atd atd, spadlou klapku sem videl u motoru ktery mel najeto jen 160tis km! nabizim demontaz klapek ze sani kdyby byl zajem tak napiste sz
--------------------------------------------------------------------------------
caste dotazy- motory-318d 320d 330d nejake motory klapky nemaji! cim zaslepuji- takze demontuji sani vyndam klapky ty vylamu a misto hridelky dam sroubek a z druhe strany maticku, presah sroubku rozklepu proti povoleni+ podmazu tmelem pro utesneni vetsinou prolina olej kolem hridelek. doba trvani 2 az 3 hodiny podle toho jak to jde, zaroven kontrola filtru,plochych remenu atd.. mohu zkontrolovat i filtr+ membranu pro odvetrani motoru- casto byva ucpany filtrik pak ma motor vetsi kourivost a muze zrat olej. atd.. cena 800kč
nekdo psal ze uz se nabizeji i origo zaslepky kdyz je nekdo sezene klidne namontuji
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
klapky v sani opravy
-
justinbiker
klapky tam mas z duvodu emisi na volnobeh jinak jsou furt otevreny, nektere motory je nemaji nektere jo spotreba se nezmeni.justinbiker píše:mno já sem ty klapky měl oddělaný na chvilku pač se mi vylámaly a žralo to jak tank pak sem koupil na vrakecu jiný a pohoda takže newim jestli je dobrej nápad ty klapky oddělávat, myslím že kdyby tam neměly bejt tak tam nebudou toť můj názor tobě se spotřeba nezvětšila??
-
justinbiker
tak ja mam zase jine informace, urcite se hadat nebudu ze to tak neni netusim, ale vyndavani klapek delam tak 1x tydne v servise a nikdo se zatim nevratil ze by byla zvysena spotreba atdjustinbiker píše:mno já právě myslel že je to variabilní sání který mění délku sání a korigujeto motor ve větších otáčkách pač se otevírají až když zabírá turbo
-
justinbiker