Jako ze uvazuji dosti silne uz delsi dobu, ze se zbavim sve E46 330dT navic km najezd diky druhemu autu rapidne klesl. V podstate se mi znej stala vikendovka a auto na delsi trasy. Po horach se motam cimdal vice casteji, at uz v lete skrz kolo tak v zime skrz snowboard... ma dalsi volba bude urcite xdrive !!! Jestli se priklanim k benzinu nebo nafte se neda rici, bude to asi od kusu, pac ten km najezd bude cca 10-15tis dlouhe trasy.
Pochlubte se se zkusenostmi at uz svymi ci kamarad, nekde jsem cetl nebo z doslechu

spotreba, poruchovost, jak je to se spotrebou oleje u techto novejsich benzinovych motoru, pry 330 si ho u e9x nebere narozdil od 325 kde to jeste nevyresili. Bavit se o turbo, vstriky, cerpadla u ropaku nema smysl to je furt dokola. Docela se priklanim k volbe automatu jak na tom sou? Totozne s E46 ... ?
Rozhoduju se 325ix,330ix, 330xd ci je rozumejsi vyckat jeste rok az padnou 320xd 130kw jak se rika mezi lidi ? 130kw 320xd ma dle tabulek cca stejne parametry jako moje 330d 135kw a tady mi vykon staci.
Facelift v roce 2008 je pro me dalsi plus, ale ty jsou pro me zatim nedosazitelne. Slo tam pouze o vzhled nebo i neco funkcniho ?
Diky za veskere info