Je to on, ale vzal bych spíše ten s lemem, kterej by případně neměl vyletět z ramena.
Jinak já dával ramena komplet celé Meyle HD, na přelisovávání bych se osobně vykvákl...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 320i kupe - plave na podelnych nerovnostech
já vzal tenhle typ (od Meyle HD) a troufám si říct, že nevyletí. ty dva silný hliníkový půlměsíce se zakousnou do sebe. měl jsem docela problém to tam nalisovat. btw na ten s tím lemem jsou prý ještě potřeba nějaké podložky, aby se omezil axiální pohyb v tom slintbloku a rameno "necestovalo", u tohoto typu to odpadá - je širší a opře se těmi gumovými výstupky o tu klec v který je uchycen.
xSAFA píše:MartinCoupe píše:dorazy tlumicu
Ne dorazy ale horní uložení, ovšem nemohu říct, zda to na plavání v kolejích mělo nějak zásadní vliv, neboť jsem dělal předek celej zaráz a pak přišlo celkové výrazné zlepšení... Největší vliv na to mají na přední nápravě dle mě silentbloky ramen.
Jinak díly vč. SB sem bral povětšinou Meyle (HD)
Souhlas. V kolejich se auto skoro nedalo udrzet v rovnym smeru. Pred vanocema jsem nechal vymenit cepy rizeni a hlavne oba silentbloky na prednich ramenech a zlepseni je obrovsky. Konecne vim, jak se ridi bavorak

-
Tak jsem se konecne dostal k te vymene zadnich silentbloku.
Nechal jsem vymenit vsechny spatny kusy. Vymenilo se pet vnejsch silentbloku na zadku a plavani je pryc.
Koupil jsem na mjauto Febi, holt Bilstein k Bilsteinu seda.
Taky jsem od Harezze objednal Bilsteiny B8 na zadek, spokojenost.
Takze uz zase muzu brazdit silnice bez obav pred nejakou necekanou myskou.
Nechal jsem vymenit vsechny spatny kusy. Vymenilo se pet vnejsch silentbloku na zadku a plavani je pryc.
Koupil jsem na mjauto Febi, holt Bilstein k Bilsteinu seda.

Taky jsem od Harezze objednal Bilsteiny B8 na zadek, spokojenost.
Takze uz zase muzu brazdit silnice bez obav pred nejakou necekanou myskou.