Lucifer píše:Ty to koupíš i kdyby v tom nebyly sedačky

a v autě byl jednoválec

taky si myslim

odpustí tomu ikdyž tomu nepude elektrika, když to půjde na 3válce, když bude mlátit podvozek a asi ikdyby to měl dotáhnot domu na laně
připomíná mi to strory, kdy jsem takle pro bratrance sháněl jeho první auto, a rovnou padla volba na e36 328

parádní vozítko, sám jednu mám, takže jsem věděl co a jak u toho auta pohlídat.
nicméně bratranec natěšenej jak svin, posílal mi kdejaké šunky co byly na netu k prodeji a mě se na nich vždy něco nezdálo už při pohledu na fotky a z popisu...
ale jednou přišla pěkná kára, 160tis najeto, černá metla sedan, origo mpaket, sport sedačky, téměř plná býbava, 17tky origo litáky, popis také dobrý, tak jsem tomu prodejci volal abych vyzjistil nějaké info, no a začalo to, auto na něj nebylo ani dohlášené, měl ho jen půl roku a že si ho pro sebe dělal aby bylo stoprocentní a že byla dělaná generálka vršku motoru atd. atd... prostě už mi to začalo smrdět, auto které má najeto 160tis nepotřebuje generálku vršku motoru, 6ti válce motor m50/m52 neznám že by odešlo těsnění pod hlavou nebo že by vůbec byly nějaké takové problémy...
ale bratranec byl už tak natěšený, že jsme to prostě museli vidět a že to bude určitě bomba kára atd... tak jsme tedy vyjeli, borec s autem přijel a zároven přijeli jeho dva kámoši v x5, už to mi bylo divné, no a tak jsem tedy nedal na první špatný dojem a auto s vírou prohlédl, auto už bylo jednou po celolaku né moc povedeném, protože na pár místech byly puchýře od prodírající se koroze, m paket zpraseně nasazený, přední nárazník bez mřízek atd... 2 litáky nakopnuté jak blázen, pneu ohoblované, interiér opotřebený ( dle mně tak na 400tis km) ale poctivě navoskovaný a namatlaný přípravkem na údržbu interiérů

, svítila kontrolka airbagů, kontrolka obložení, bc nefungoval ve všech funkcích, atd. atd.
tak jsem bratrancovi řekl, že tohle se mi nelíbí, že to nemá smysl, ani motor jsem nechtěl slyšet, ale bratranec byl tak uchvácený, že i tak chtěl auto projet a že když bude motor ok, že by to vzal..
no tak jsem si to nechal natočit

to byla filharmonie, jako řadové dvouválce motorky

jako když třeseš plechovou krabičkou plnou matek a šroubků

tak říkám to je špatný,ale borci se začali hrozně rozčilovat že tomu nerozumím atd.. a že to dělá jen na volnoběh a hned sedl do auta a přišlápl plyn, ano od tisíce otáček drčení přestalo a motor se uklidnil,ale mě to bylo jasné, naštěstí i bratranec usoudil že tohle opravdu není dobré a tak jsme poděkovali a že jedem domu, borci se strašně začali rozčilovat že jsem pitomec, že jsem se s autem ani nesvezl, že to jede nádherně, že to je maximálně perfektní auto, v tu chvíli jsem myslel že se asi poperem ale borci nakonec hrdě nasedli do těch svej kár a uraženě zmizeli..