Lucifer píše:Tak zase je dobrý že neni hajzl a neprodá ti auto, který by se ti vysralo než by si ho dovezl domů a ve smlouvě napsáno, že nemáš právo na jakékoliv vrácení peněz...
Tak to věřim jak se cejtíš zažíval jsem si v říjnu
no možná je já nvm jemu se to posralo jak se někdo byl dívat na te zkušební jízdě eště že se to třeba nestalo mě někde na půl cesty domů to by mě asi jeblo... dneska sem se nasral dali mi z pojistky o 5tácu mín než sem počítal kurvy jedny...
No to je jasný, jako takovej člověk, kterej to dá opravit a nepodělá tě asi jen tak nebude hajzl...ale ono je to jedno i od hajzla se dá dobře koupit mě se to teda povedlo já našel i jeho ičo a že podnikal v autech a prodával je dál
Já měl vždycky k naftě blíž, protože jednou si kámoš koupil 325tds a byl jsem totálně uchvácenej tim krouťákem jak tě to prostě zaprclo do sedačky a ten tah Tak jsem řekl že jiný bmw nechci pak jsem se vezl v 328i a nafta mi byla bližší hlavně za poloviční spotřebu mám stejnej krouťák jak 328i
to zase jo ale tak časem bych si chtěl tam dát stejně lpg když to bude moc žrát tak budu jezdit eště levněji jak nafta no mě aj sere že tady v okolí není nikdo koho znám kdo má bmw tak to nemůžu ani zkusit jak to jezdí
paca píše:to ti žere 5l/100km, solidní a počkej až se ti na "dízlu" něco "vykašle", ušetřené peníze za naftu vyletí komínem raz dva a ve finále budeš v mínusu
Hele budeš se divit ale jo na dálku s tim jedu do 6 a po městě do těch 9max a když to řežu tak se tam ukáže i 10 ale větší číslo jsem na BC ještě neviděl...
A s benzínem co slýchávám maj kolikrát problém se dostat pod 10
Je pravda že na servis je motor dražší ale když mu dáváš péči jakou potřebuje tak nevidim v plánu navštěvovat servis častěji než benzínku
c4mel píše:to zase jo ale tak časem bych si chtěl tam dát stejně lpg když to bude moc žrát tak budu jezdit eště levněji jak nafta no mě aj sere že tady v okolí není nikdo koho znám kdo má bmw tak to nemůžu ani zkusit jak to jezdí
A s LPG to je jiná samozřejmě, je to věc názoru a každýho co mu víc vyhovuje, já jsem za naftu a vždycky jsem byl líbí se mi jak je benzín živej ale chybí mu ten krouťák co je na naftě
[/quote]
A s LPG to je jiná samozřejmě, je to věc názoru a každýho co mu víc vyhovuje, já jsem za naftu a vždycky jsem byl líbí se mi jak je benzín živej ale chybí mu ten krouťák co je na naftě[/quote]
jj ten krouťák ten je dobrej no ale tak možná bych tu naftu přežil ale jen v nových autech v těch starých z toho už bych měl strach... a navíc ty nové nafty už nejsou moc poznat ani po zvuku že sou to nafty taže ty nové už bych přežil
Tak jasný to tě chápu ale ono v podstatě je tam jen vstřikovací čerpadlo největší bolístka toho auta a hlava, ale jak říkám já k tomu hlavu dostal novou snad ani jednou nenasazenou na auto Ale na každym motoru se najdou mouchy i na těch nejnovějších. Ale určitě ti bude dobře sloužit
Lucifer píše:Tak jasný to tě chápu ale ono v podstatě je tam jen vstřikovací čerpadlo největší bolístka toho auta a hlava, ale jak říkám já k tomu hlavu dostal novou snad ani jednou nenasazenou na auto Ale na každym motoru se najdou mouchy i na těch nejnovějších. Ale určitě ti bude dobře sloužit
eště si zapoměl na turbo ale jo jasné na každém autě je něco a jak si už psal může být auto bez poruch a nebo auto které se bude jen srát
A když se o tom budem jen bavit tak to nezjistíš ale tak to turbo samozřejmě taky ale ono se to turbo hodí
A navíc turbo se dá nahradit takřka jakýmkoliv, protože na svody turbo pasuje snad z každýho nafťáku od bmw takže i to se dá vyřešit. Ale jde kus od kusu no a jak se o to starali majitelé před tebou
to sem předtím původně měl v plánu ale to máš zase peněz a peněz za benál tedkom ty převozní poplatky a tedkom toho kreditu než by se to domluvilo tedkom aspon 2 auta domluvit páč co sem tak poslední dobou slyšel tak se tam najdou taky podvodníci a tedkom to nemá ani takovou výbavu jak toto a když se to tak sečte tak to vyjde třeba aj na 20k a to by mi zbylo eště 10 k což mám aspon na letní gumy a technickou