Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw kutná hora

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
c4mel

#61 Příspěvek od c4mel »

Lucifer píše:Tak zase je dobrý že neni hajzl a neprodá ti auto, který by se ti vysralo než by si ho dovezl domů a ve smlouvě napsáno, že nemáš právo na jakékoliv vrácení peněz...:)

Tak to věřim jak se cejtíš :D zažíval jsem si v říjnu :D

no možná je já nvm :D jemu se to posralo jak se někdo byl dívat na te zkušební jízdě :D eště že se to třeba nestalo mě někde na půl cesty domů to by mě asi jeblo... dneska sem se nasral dali mi z pojistky o 5tácu mín než sem počítal kurvy jedny...
Lucifer

#62 Příspěvek od Lucifer »

No to je jasný, jako takovej člověk, kterej to dá opravit a nepodělá tě asi jen tak nebude hajzl...ale ono je to jedno i od hajzla se dá dobře koupit :D mě se to teda povedlo :D já našel i jeho ičo a že podnikal v autech a prodával je dál :)

Tak peníze jsou špatná věc... :evil:
c4mel

#63 Příspěvek od c4mel »

jj ale on vypadá vklidu všechno na co sem se ptal tak mi hned ten den napsal a odpověděl.... no tak to máš dobré že si ho přesral :D a co máš za auto? :-)
Lucifer

#64 Příspěvek od Lucifer »

Tak to je jasný :) to asi každej je v klidu když chce prodat auto :D kord bmw :D já si byl pro 325TDS nafta hejbe světem :banan: nebo alespoň mym baworem :inlove:
c4mel

#65 Příspěvek od c4mel »

Lucifer píše:Tak to je jasný :) to asi každej je v klidu když chce prodat auto :D kord bmw :D já si byl pro 325TDS nafta hejbe světem :banan: nebo alespoň mym baworem :inlove:

no tak já bych naftu nikdy nechtěl :D ale nic proti každej má svoje :wink: ani nevim proč je tak nesnáším prostě už odjakživa se mi protivili :D
Lucifer

#66 Příspěvek od Lucifer »

Já měl vždycky k naftě blíž, protože jednou si kámoš koupil 325tds a byl jsem totálně uchvácenej tim krouťákem jak tě to prostě zaprclo do sedačky a ten tah :) Tak jsem řekl že jiný bmw nechci :D pak jsem se vezl v 328i a nafta mi byla bližší :D hlavně za poloviční spotřebu mám stejnej krouťák jak 328i :) :rock:
c4mel

#67 Příspěvek od c4mel »

to zase jo ale tak časem bych si chtěl tam dát stejně lpg když to bude moc žrát tak budu jezdit eště levněji jak nafta :twisted: no mě aj sere že tady v okolí není nikdo koho znám kdo má bmw tak to nemůžu ani zkusit jak to jezdí :-(
paca

#68 Příspěvek od paca »

Fx píše:Ten touring je hezkej, akorát teda má H1 světla, takže se tam taky něco dělo... Touringy se v 323i dělaly od 7/95, H1 světla byla do 9/94.

mohl mít "vysvícené světla" (každý ví jak se u H7 vypalují sklíčka) nebo tam byly např. xenony

Lucifer píše: hlavně za poloviční spotřebu mám stejnej krouťák jak 328i :) :rock:

to ti žere 5l/100km, solidní :D a počkej až se ti na "dízlu" něco "vykašle", ušetřené peníze za naftu vyletí komínem raz dva a ve finále budeš v mínusu :wink:
Lucifer

#69 Příspěvek od Lucifer »

paca píše:to ti žere 5l/100km, solidní :D a počkej až se ti na "dízlu" něco "vykašle", ušetřené peníze za naftu vyletí komínem raz dva a ve finále budeš v mínusu :wink:

Hele budeš se divit ale jo :) na dálku s tim jedu do 6 a po městě do těch 9max a když to řežu tak se tam ukáže i 10 ale větší číslo jsem na BC ještě neviděl...

A s benzínem co slýchávám maj kolikrát problém se dostat pod 10 :P

Je pravda že na servis je motor dražší ale když mu dáváš péči jakou potřebuje tak nevidim v plánu navštěvovat servis častěji než benzínku :!:

c4mel píše:to zase jo ale tak časem bych si chtěl tam dát stejně lpg když to bude moc žrát tak budu jezdit eště levněji jak nafta :twisted: no mě aj sere že tady v okolí není nikdo koho znám kdo má bmw tak to nemůžu ani zkusit jak to jezdí :-(

A s LPG to je jiná samozřejmě, je to věc názoru a každýho co mu víc vyhovuje, já jsem za naftu a vždycky jsem byl :) líbí se mi jak je benzín živej ale chybí mu ten krouťák co je na naftě
c4mel

#70 Příspěvek od c4mel »

[/quote]
A s LPG to je jiná samozřejmě, je to věc názoru a každýho co mu víc vyhovuje, já jsem za naftu a vždycky jsem byl :) líbí se mi jak je benzín živej ale chybí mu ten krouťák co je na naftě[/quote]

jj ten krouťák ten je dobrej no :-) ale tak možná bych tu naftu přežil ale jen v nových autech v těch starých z toho už bych měl strach... a navíc ty nové nafty už nejsou moc poznat ani po zvuku že sou to nafty taže ty nové už bych přežil :-)
Lucifer

#71 Příspěvek od Lucifer »

Tak jasný to tě chápu ale ono v podstatě je tam jen vstřikovací čerpadlo největší bolístka toho auta a hlava, ale jak říkám já k tomu hlavu dostal novou snad ani jednou nenasazenou na auto :) Ale na každym motoru se najdou mouchy i na těch nejnovějších. Ale určitě ti bude dobře sloužit :)
c4mel

#72 Příspěvek od c4mel »

Lucifer píše:Tak jasný to tě chápu ale ono v podstatě je tam jen vstřikovací čerpadlo největší bolístka toho auta a hlava, ale jak říkám já k tomu hlavu dostal novou snad ani jednou nenasazenou na auto :) Ale na každym motoru se najdou mouchy i na těch nejnovějších. Ale určitě ti bude dobře sloužit :)

eště si zapoměl na turbo :wink: ale jo jasné na každém autě je něco :-) a jak si už psal může být auto bez poruch a nebo auto které se bude jen srát :-)
Lucifer

#73 Příspěvek od Lucifer »

A když se o tom budem jen bavit tak to nezjistíš :D ale tak to turbo samozřejmě taky ale ono se to turbo hodí :D

A navíc turbo se dá nahradit takřka jakýmkoliv, protože na svody turbo pasuje snad z každýho nafťáku od bmw :) takže i to se dá vyřešit. Ale jde kus od kusu no a jak se o to starali majitelé před tebou :)
c4mel

#74 Příspěvek od c4mel »

tak sem mu volala a prej to dneska opraví a estli to bude fungovat tak mi brnkne a o víkendu frrr za ním :D
Lucifer

#75 Příspěvek od Lucifer »

Tak paráda o víkendu budeš mít auto :D a co se na něm vysralo ?
c4mel

#76 Příspěvek od c4mel »

Lucifer píše:Tak paráda o víkendu budeš mít auto :D a co se na něm vysralo ?

no doufám že jo :D no to já furt nvm se ho večer poptám až mi bude volat... teda pokud zavolá že :D
Lucifer

#77 Příspěvek od Lucifer »

Aha takže ty pořádně nevíš co se vysralo :D
c4mel

#78 Příspěvek od c4mel »

Lucifer píše:Aha taknnjak sem mu volal že ty pořádně nevíš co se vysralo :D

no jak sem mu volal tak sem ho probudil páč byl nějakej ospalej možná byl po noční tak sem s ním nechtěl vykecávat :D
paca

#79 Příspěvek od paca »

c4mel

#80 Příspěvek od c4mel »

to sem předtím původně měl v plánu ale to máš zase peněz a peněz za benál tedkom ty převozní poplatky a tedkom toho kreditu než by se to domluvilo tedkom aspon 2 auta domluvit páč co sem tak poslední dobou slyšel tak se tam najdou taky podvodníci a tedkom to nemá ani takovou výbavu jak toto a když se to tak sečte tak to vyjde třeba aj na 20k a to by mi zbylo eště 10 k což mám aspon na letní gumy a technickou :D
Odpovědět