Originál je +12V, kostra a signál zpátečky - při couvání je funkce stmívání vyřazená, ale to není nutné zapojovat.
Popis pinů, kam co patří, jsem tu už dával několikrát, hledej
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
A jak to samozatmavovací funguje vůbec ? Je to to velký jak je dole otočnej 0 a 1 ? já ho měl včera rozbraný ale nemohl jsem přijít na to jak se zatmavuje nebo na jakym principu to pracuje
No to jsem si taky říkal někde jsem to viděl v popisu jako samozatmavovací Tam je potom asi fotočidlo a to podle světla zatmaví nebo nezatmaví sklo že ?
Jedno fotocidlo je zepredu (aby bylo mozny rozlisit tma/svetlo) a druhy smerem dozadu (zatmavuje podle toho, jestli za tebou nekdo sviti, nebo ne). Jak presne funguje to zatmaveni nevim, ale to zrcatko jakoby zezelena..
ja ho koupil za 300 na aukru je sice z E46 ale je to fuk pasuje tam i z novějších BMW
jinak ceny se pohybujou od 300 - 1200 je spousta typů některy sou i s dálkou k origo alarmu některy sou s kompasem některy jsou s ovládáním vrat a jinyho domovního příslušenství některy jsou s funkcí SOS když se něco stane atd
Takže jestli to dobře chápu, tak stačí vyměnit to zrcadlo a k tomu elektroniku toho zatmavování ? Že ten plast zůstane původní s DO a jen se prohodí skla ?
nnn koupíš komplet zrcátko se všema plastíkama jen ho pootočenim sundáš ze skla auta a nacvakneš tam nový (+ natahneš tam dráty) pasujou tam snad všechny baworácký zrcátka (minimalně na E36 pasujou z E46, Z4 atd)
napiš co tam máš za zrcátko nebo pošli fotku ani nevim co máš za auto jinak většinou se mění komplet zrcátko (tudíž nic nekucháš) některy sou samostmívací s DO některy jen s DO některy jen stmívání
A tohle přepínaci do E36 nebylo, že? Aspoň jsem neviděl.. Mám tam ale samostmívací taky:
S431A INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D Vnitřní zrcátko automaticky stmívatelné