Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Taková technická otázka ohledně klíče E36
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
Jak poznám na který frekvenci mi pracuje klíč ? Každej den se snažim přes párovací režim skamarádit klíč s ews a nedaří se...napadá mě, že mám třeba klíč 433MHz a ten přijímač co je v zrcátku 315MHz (jestli se pletu tak mě opravte). Jde mi o to jestli nebude chyba v těch frekvencích proč to nejde dát dohromady. Jestli bych kvůli tomu musel něco měnit ??
Díky
Díky
-
Lucifer
Já to právě zkoušim každej den když sednu do auta minimálně 4x a nejde to tak už mě napadaj všemožný názory co by to mohlo být
A ono to bylo jiný jenom u USA?
-
Lucifer
15min po odemčení ?
tak to slyšim prvně
Ale třeba to je ono co je špatně
Ale postup je že si máš vlízt do auta otočit do polohy 1 zapalovaní na 3 s pak držet tlačítko odemknutí mezitim zmáčkout 3x pro zamknutí držet ještě do 10ti vteřin aby začla dioda blikat a pak dát k zrcátku a zmáčkout lock a mělo by se zamknout ne?
Ale třeba to je ono co je špatně
Ale postup je že si máš vlízt do auta otočit do polohy 1 zapalovaní na 3 s pak držet tlačítko odemknutí mezitim zmáčkout 3x pro zamknutí držet ještě do 10ti vteřin aby začla dioda blikat a pak dát k zrcátku a zmáčkout lock a mělo by se zamknout ne?
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Těch 15min platí, pokud nemáš druhý funkční klíč s DO a odemykáš přes zámek ve dveřích. Odemkneš, otevřeš dveře, nasedneš, zavřeš dveře. Klíč rychle do kontrolek (poloha II, těsně před startem), vypnout a vyndat klíč (zapnutí a vypnutí zapalování by mělo být do 5 sekund). Pak stisknout a držet tlačítko pro odemčení a mezitím 3x krátce stisknout tlačítko pro zamčení, pak hned pustit držené. Auto se zamkne a odemkne pro potvrzení spárování.
Toto platí pro klíč s třemi tlačítky. Šaškování u zrcátka platí pro klíč s dvěma tlačítky (infra).
Toto platí pro klíč s třemi tlačítky. Šaškování u zrcátka platí pro klíč s dvěma tlačítky (infra).
-
Lucifer
Tak konečně rozumnej návod
řešil jsem to s níkym od 5er ale on to taky na e34 nějak nedořešil
A ještě k čemu je dobrý to tlačítko vedle šipky ? já mam ty gumičky ohoblovaný do hladka
Odpo to vyzkoušim tak jsem zvědavej, dám vědět jestli jsem byl úspěšnej nebo ne
ale dííík 
Takže jsem to zkoušel v autě jsem byl půlhodiny, a zkoušel přesně tenhle postup a nic
A ještě k čemu je dobrý to tlačítko vedle šipky ? já mam ty gumičky ohoblovaný do hladka
Odpo to vyzkoušim tak jsem zvědavej, dám vědět jestli jsem byl úspěšnej nebo ne
Takže jsem to zkoušel v autě jsem byl půlhodiny, a zkoušel přesně tenhle postup a nic