Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zlobi mi dvere na coupe
-
BartakkMartinW
Cau lidi nevite nekdo cim to muze bejt? Mam e36 coupe a kdyz jedu tak vobcas cuka dojezd okynka a rozsveci se mi interierovy svetlo jak kdybych nasteviral dvere ale dvere sou absolutne zavreny a po case sklo vyjede nahoru a svetlo zhasne a uz je klid... Delaj mi to jenom dvere u sofera a druhej problem je ze kdyz zavru dvere (taky jenom u sofera) tak se mi auto samo zamkne...
- Jamall
- Klubové ID: 2933
máš bud špatnou kliku, nebo prvek do kterého se dveře dovírají (Najdeš ho na "Bčkovém" sloupku). V něm je spínač který se stará o poodskočení okna...nedosedá a proto při zhoupnutí, nebo malém bouchnutí okno lítá nahoru a dolu. Jediná možná oprava, je ho vyměnit...pořídíš ho zde v sekci poptávka/nabídka N.D.
co se centrálu tíče. Někde ve dveřích, pravděpodobně dochází k nechtěnému sepnut kabelů, co se stará o zamykáni...zkontroluj si kabely mezi dveřmi a skeletem a pokračuj až k zámku. Pokud na nic nenarazíš, zkontroluj i kabely mezi výkem kufru a skeletem.
co se centrálu tíče. Někde ve dveřích, pravděpodobně dochází k nechtěnému sepnut kabelů, co se stará o zamykáni...zkontroluj si kabely mezi dveřmi a skeletem a pokračuj až k zámku. Pokud na nic nenarazíš, zkontroluj i kabely mezi výkem kufru a skeletem.
-
BartakkMartinW
-
BartakkMartinW