Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nezajíždí centrál

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
liza

#1 Příspěvek od liza »

Mám prosbu občas se mi stane že když zamknu auto, tak se mi zadní dveře nezamknou?jak sundám tapecírunk?chtělo by to asi promáznout, díky za radu.A jaký repra se vejdou dopředu a dozadu místo origo :wink:
Killca
Klubové ID: 1648

#2 Příspěvek od Killca »

dva torxy pod madlem a pak vytrhnout celej tapec ven

repraky dozadu si muzes diky plastovym redukcim dat jak velky sezenes redukce, v tuning shopech maj ty redukce, zakladni repraky tam jsou 10tky a od roku 96 jsou tam pres redukci original 16tky, tak kdyz nekde sezenes origo ty 16tky v boxiku, tak hrajou hodne slusne, ale moc nejsou, takze se musi lamentovat jinak no, kdyz nechces redukci, tak jedine vyrezat diru do plechu

predni nevim
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
michal09
Klubové ID: 1407

#3 Příspěvek od michal09 »

liza píše:Mám prosbu občas se mi stane že když zamknu auto, tak se mi zadní dveře nezamknou?jak sundám tapecírunk?chtělo by to asi promáznout, díky za radu.A jaký repra se vejdou dopředu a dozadu místo origo :wink:
Mám stejnej problém, nezamknou se mi vždy pouze zadní dveře za řidičem... Vždy pomůže když odemknu a znovu zamknu, napodruhý se zamkne pokaždý... Nemyslím že to bude špatně promazaný... :? Neví někdo? Killčáku co? ty seš takovej koumák... :D
Foldas

#4 Příspěvek od Foldas »

třeba kontakty servomotorku nebo nalomene kable co vedou do dveří
liza

#5 Příspěvek od liza »

jj tak to souhlasí, přesně jak píšeš na podruhý se zamknou vždy, zkusím to sundat a promáznout, pak se uvidí :wink:
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

michal09 píše:Mám stejnej problém, nezamknou se mi vždy pouze zadní dveře za řidičem... Vždy pomůže když odemknu a znovu zamknu, napodruhý se zamkne pokaždý... Nemyslím že to bude špatně promazaný... :? Neví někdo? Killčáku co? ty seš takovej koumák... :D
killcak nevi, jinak by to napsal, ale jak pise foldas, ty dratky, jestli treba v jednu chvili nejsou spojeny a na druhy impuls uz se treba pohly, je to to samy jako mam ted problem s klimou, kdyz nastartuju studeny, tak to nefuka vubec a jak zahnu doleva tak to fouka a chytne a se a chvili to drzi a jk se to zahreje, tak vznikne prechodovy odpor a zase to nejde
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xSAFA »

Kurnik toto už je třetí téma s prakticky stejným problémem za tento týden. Promazávat tam není prakticky co jedině to táhlo k čudlu ale to by servo motor myslím přetlačil. Buď špatnej kontakt třeba v tom ohybu dveří nebo což špatnej servomotorek zámku což je celkem běžná závada.
liza

#8 Příspěvek od liza »

tak ted sem na to byl koukat, a je pravda že tam není co promazat :oops: takže asi ty kontakty nebo moturek,tak až někdo zjisti co to přesně je a kolik stojí oprava, at to sem napíše budu moc vděčný :lol:
Fantucci
Klubové ID: 1047
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Fantucci »

mně blbne motůrek u řidiče a v bmw mi řekli, že novej stojí snad dvojku a něco bez DPH (?) takže sehnat jedině jinde
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od xSAFA »

liza píše:tak ted sem na to byl koukat, a je pravda že tam není co promazat :oops: takže asi ty kontakty nebo moturek,tak až někdo zjisti co to přesně je a kolik stojí oprava, at to sem napíše budu moc vděčný :lol:
Já ti ale říkám co to je... Třeba nakoukni do průchodky dveří jestli tam není zlomenej drát ale myslím že problém je samotnej zámek s motorkem, měl jsem to já, měl to známej a tady na foru už to kdysi několikrát bylo. Napiš někomu kdo rozebírá E36ky je jich v bazaru plno... Já sem sehnal za 500,- před rokem a něco a šlape jak hodinky taky mi to blblo...
Killca

#11 Příspěvek od Killca »

EDIT: tak to je v elitu za 1500
paca

#12 Příspěvek od paca »

8)
Seka
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Seka »

Tak tak.. mne to blbne tiez. Ked bolo vonku chladno tak central v pohode, inak vynechaval.. Podla mechanika sa to u BMW obcas stava, dokonca to menil u X5ky.. je tam nejake plastove (silove?) tahlo a obcas sa to proste vytaha, alebo utrhne..a treba novy zamek. Nemal som to zatial rozobrate.. tie dvere mam pre istotu odstavene od elektriky (aby som nebojoval ked sa nezavru:) a objednam novy zamek.
liza

#14 Příspěvek od liza »

Vím, že jste psali že to mazaním nespravím ale asi jo, protože od tý doby to funguje bezproblémů :)
stenlie
Klubové ID: 2449
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od stenlie »

aktualizuji toto téma mám stejný problém ..
Sem tam se dveře zamkly někdy napoprvé někdy i 3x nebo manual .
rozebral jsem tapecák ale k servu se nedostanu ani ke konektoru .
je tam přístup jak k penězům :cry:
Proto mám otázku jak se k servomotorku na centrál dostat ?

problém mám u Toura E36 pravý zadní dveře

V Jak na to jsem to nenašel :roll:
Odpovědět