Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nezajíždí centrál
- Killca
- Klubové ID: 1648
dva torxy pod madlem a pak vytrhnout celej tapec ven
repraky dozadu si muzes diky plastovym redukcim dat jak velky sezenes redukce, v tuning shopech maj ty redukce, zakladni repraky tam jsou 10tky a od roku 96 jsou tam pres redukci original 16tky, tak kdyz nekde sezenes origo ty 16tky v boxiku, tak hrajou hodne slusne, ale moc nejsou, takze se musi lamentovat jinak no, kdyz nechces redukci, tak jedine vyrezat diru do plechu
predni nevim
repraky dozadu si muzes diky plastovym redukcim dat jak velky sezenes redukce, v tuning shopech maj ty redukce, zakladni repraky tam jsou 10tky a od roku 96 jsou tam pres redukci original 16tky, tak kdyz nekde sezenes origo ty 16tky v boxiku, tak hrajou hodne slusne, ale moc nejsou, takze se musi lamentovat jinak no, kdyz nechces redukci, tak jedine vyrezat diru do plechu
predni nevim
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Mám stejnej problém, nezamknou se mi vždy pouze zadní dveře za řidičem... Vždy pomůže když odemknu a znovu zamknu, napodruhý se zamkne pokaždý... Nemyslím že to bude špatně promazaný...liza píše:Mám prosbu občas se mi stane že když zamknu auto, tak se mi zadní dveře nezamknou?jak sundám tapecírunk?chtělo by to asi promáznout, díky za radu.A jaký repra se vejdou dopředu a dozadu místo origo
- Killca
- Klubové ID: 1648
killcak nevi, jinak by to napsal, ale jak pise foldas, ty dratky, jestli treba v jednu chvili nejsou spojeny a na druhy impuls uz se treba pohly, je to to samy jako mam ted problem s klimou, kdyz nastartuju studeny, tak to nefuka vubec a jak zahnu doleva tak to fouka a chytne a se a chvili to drzi a jk se to zahreje, tak vznikne prechodovy odpor a zase to nejdemichal09 píše:Mám stejnej problém, nezamknou se mi vždy pouze zadní dveře za řidičem... Vždy pomůže když odemknu a znovu zamknu, napodruhý se zamkne pokaždý... Nemyslím že to bude špatně promazaný...Neví někdo? Killčáku co? ty seš takovej koumák...
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Já ti ale říkám co to je... Třeba nakoukni do průchodky dveří jestli tam není zlomenej drát ale myslím že problém je samotnej zámek s motorkem, měl jsem to já, měl to známej a tady na foru už to kdysi několikrát bylo. Napiš někomu kdo rozebírá E36ky je jich v bazaru plno... Já sem sehnal za 500,- před rokem a něco a šlape jak hodinky taky mi to blblo...liza píše:tak ted sem na to byl koukat, a je pravda že tam není co promazattakže asi ty kontakty nebo moturek,tak až někdo zjisti co to přesně je a kolik stojí oprava, at to sem napíše budu moc vděčný
-
Seka
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak.. mne to blbne tiez. Ked bolo vonku chladno tak central v pohode, inak vynechaval.. Podla mechanika sa to u BMW obcas stava, dokonca to menil u X5ky.. je tam nejake plastove (silove?) tahlo a obcas sa to proste vytaha, alebo utrhne..a treba novy zamek. Nemal som to zatial rozobrate.. tie dvere mam pre istotu odstavene od elektriky (aby som nebojoval ked sa nezavru:) a objednam novy zamek.
-
stenlie
- Klubové ID: 2449
- Kontaktovat uživatele:
aktualizuji toto téma mám stejný problém ..
Sem tam se dveře zamkly někdy napoprvé někdy i 3x nebo manual .
rozebral jsem tapecák ale k servu se nedostanu ani ke konektoru .
je tam přístup jak k penězům
Proto mám otázku jak se k servomotorku na centrál dostat ?
problém mám u Toura E36 pravý zadní dveře
V Jak na to jsem to nenašel
Sem tam se dveře zamkly někdy napoprvé někdy i 3x nebo manual .
rozebral jsem tapecák ale k servu se nedostanu ani ke konektoru .
je tam přístup jak k penězům
Proto mám otázku jak se k servomotorku na centrál dostat ?
problém mám u Toura E36 pravý zadní dveře
V Jak na to jsem to nenašel