Nemáte zkušenosti s tím jak namontovat světlo k motoru, které je nacvaknuté v kapotě?
Sehnal jsem komplet originál set pro montáž, ale nejsem si jistý jak to přesně namontovat.
Funkci bych pochopil i možná jak to připojit (viz odkazy níže) aby to fungovalo, ale nechce se mi to nějak bastlit do drátů kolem předních světel, když mám origo set kabelů, který bohužel nevím ani kudy vést - protože mi přijde poněkud dlouhý aby vedle jen z pravé části kapoty k pravému přednímu světlu.
Kdyby teda někdo věděl jak správně ty kabely připojit?
V pojistkovce zapojit na + jsou tam takovy kostky se stejným potoncionálem, myslím že červená barva vodičů. A mínus připojit na spínač kapoty.
Libovka: A jak vyřešit konektor? Dá se i s piny objednat v BMW?
fotka je od člena "Mimo" mě radil ohledně termostatu a svazek zná vcelku dobře
jinak kabel od diakritického spínače vede do světla a + vede od toho konektoru, pravděpodobně z vypínače světel, kde je zapojení na konektor parkovaček
_peper píše:V pojistkovce zapojit na + jsou tam takovy kostky se stejným potoncionálem, myslím že červená barva vodičů. A mínus připojit na spínač kapoty.
Libovka: A jak vyřešit konektor? Dá se i s piny objednat v BMW?
Já teda nevím jak to chceš zapojovat,ale origo to svítí pouze s parkovačkama.Takže stačí jeden pol natáhnout od parkovačky a druhej ke spínači kterej vude spínat kostru.To mi příde nejednoduší.
Co řešíte. Pro vaše zapojení vzít + (stálý proud ) v pojistkovce a spínač uzemňuje. Jednoduchší je dát spínač na kapotu který neuzemňuje ale spíná 2 kontakty, přivedeš na něho stálý proud a od spínače pouze 1 drát ke světlu na kapotě, jelikož kapota je - sama o sobě. Hoši v jednoduchosti je síla. Děláte z toho kurva přesložitěné audi.
Jiri píše:Co řešíte. Pro vaše zapojení vzít + (stálý proud ) v pojistkovce a spínač uzemňuje. Jednoduchší je dát spínač na kapotu který neuzemňuje ale spíná 2 kontakty, přivedeš na něho stálý proud a od spínače pouze 1 drát ke světlu na kapotě, jelikož kapota je - sama o sobě. Hoši v jednoduchosti je síla. Děláte z toho kurva přesložitěné audi.
Za to tys to zjednodušil,ale budiž. Ten spínač s dvouma kontaktama je právě zbytečně složitej
Nejjednoduší je jeden drát na + nebo na parkovačku a druhej přes kostřící spínač.Hotovo .....
Děláte z toho vědu, je to hodně jednoduchý jak to zapojit, kdekoliv si vezmu přívod + řešil bych třeba z pojistkovky z neobsazený pojistky dal tam 5A z toho táhl na spínač ze spínače na světlo a světlo ukostřit na místě kde je namontovaný Finito !