Jen se pochlubím jak postupují práce
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
postup prací E36 coupe rally
Střecha je vystužená Véčkem, a vzadu je jen jedna diagonální vzpěra, na obr není moc videt,je to to nejméně dle přílohy J. Jak řekl Aleš Dlouhý který ten rám dělal (mimochodem moc krásně) je to takovej "nebojácnej rám"
- Přílohy
-
- SSL11622_re.JPG (173.02 KiB) Zobrazeno 1015 x
Ale mohl by jsi mě prozradit, čím jsi sundal ten "PO...NEJ" koberec nalepený na střeše... drží tam neuvěřitelně dobře, nestihl jsem ho sundat když se to ke klukům vezlo, teď to bude očistecDanny píše:na rally je ten rám teda dost řídkej - kde jsou přední vzpěry práh-střecha zadní kříž chybí úplně - ty se nemáš moc rád co?
pro představu můj kopcový rám
Jak jsi řešil lyžinu, ve všech autech co jsem dřív postavil nebo dostavil se dala přidělat krásne k chladičovce, ale tady je to opravdu oříšek, vzpěra nárazníku je daleko a vysoko. Jedině snad udělat nějaké držáky extra. Nemáš foto jak jsi to provedl ty ?
-
Danny
- Moderátor
- Klubové ID: 1821
ten koberec je hnus, byla to práce s acetonem a hadrem
jinak lyžinu na kopce nepotřebuju tak jsem ji neřešil
Já jsem na rámu nešetřil, jednak mám 3děcka a taky ve finále bude auto skoro celý z laminátu /střecha blatníky dveře/ tak těch trubek bude potřeba.
Todle co máš ty je spíš rám do historika, než do rally auta ale každej to má nastavený v hlavě jinak

jinak lyžinu na kopce nepotřebuju tak jsem ji neřešil
Já jsem na rámu nešetřil, jednak mám 3děcka a taky ve finále bude auto skoro celý z laminátu /střecha blatníky dveře/ tak těch trubek bude potřeba.
Todle co máš ty je spíš rám do historika, než do rally auta ale každej to má nastavený v hlavě jinak