z ničeho nic naprosto mrtvej, nejde ani jedna poloha. Pojistky OK(nebo aspoň myslím, v tý dementní němčině taky něco najít to stojí za to), mám manuální klimu... Co s tím?
to sami se mi stalo taky a fakt nevim.... zkousel jsem vymenovat pylovej filtr a nic... zkousel to dat do servisu ale tam mi rekli ze bych musel koupit celejj ventilator novej a ani se do toho nekoukli.... a treba kdyz ho chces zapnout rachta ve ventilatoru? jako kdyby byl zaseklej
takže dnes se větrák na chvilku probral a pak zase mrtvo, dočetl jsem se tu o nějakých předřadných odporech, může to bejt tím? A dá se to nějak opravit?
nechci placat nesmysl, ale tohle mi dela jezek. Dela to ale casteji a ne ze celej den netopi. Jinak jezek vetsinou nereaguje ani na maximalni vetrani, nekdy zapne a nekdy vubec..
jenže u manuální klimy by ten ježek vůbec neměl bejt, jen předřadný odpory... Každopádně včera se to zas na chvilku probralo, takže asi nějakej špatnej kontakt, nebo nevím...
Muze to byt klidne i motorem ventilatoru, pokud je strasi tak muze mit uz obrousene uhliky a jak se auto zatrepe, tak to se to na chvili a nebo i delsi dobu muze probrat, asi to bude chtit napojit 12V primo na ventilator a pak pripadne oprava motoru.
tak ja jsem to vcera zkousel delat, jako je to dobra pakarna se k tomu vubec dostat:D ALe dostal jsem se k tomu a zkusil zapnout ventilator tak to nic nedelalo a kdyz jsem do toho motoru sahnul a trosku ho postrcil tak to jde a strasne to skřípe a vrze. Takze jsem to zkusil promazat a furt se to nechtelo zacit tocit samo takze ja jsem nic nevyresil... Nevite co stim? funguje jen kdyz mu pomuzu jinak ne:(