zdravím, mám docela dost velkej problém. Nefungují ostřikovače, stěrače normálně jdou, ale když dám ostřikování tak se neděje nic. Pokuď odpojím motorek ostřikovače a dám ostřik tak akorát mávaj stěrače ale ten ostřik prostě nejde, už jsem z toho bezradnej... Motorek je OK, jednotka co řídí stěrače taky a páčky by měly být ok. Neměl někdo z vás podobnej problém?
jj pokuď to odpojím tak mávaj, problém je v tom že pokuď je ten motorek připojenej tak se neděje vůbec nic...
motorek se netočí, proud tam jde ale jen 10V a pak to hned spadne(nechápu proč), pojistka OK... Připadá mi jako kdyby tam nesepnulo nějaký relé, bohužel jsem z toho tak zmatenej že vůbec netuším který by na ty stěrače mohlo bejt...
a ještě jeden postřeh-stěrače jdou až na poslední polohu, jinak to po přepnutí jen setře a hotovo, tzn cyklovač taky nejde, ale stál jsem na místě tak nevím jestli to není tím...
vyřešeno, bylo to páčkou, ohnutej plíšek.. Myslel jsem si že tyhle závady jak ze starejch škodovek už jsou pryč, ale docela jsem se přepočítal... Každopádně už to valí, díky za rady...