Zdravim doplňoval jsem nemrznoučku do chladiče a jelikož mám chladič z druhovýroby, tak se mi ulomil odvzdušňovací šroub i ten výpustní a to jsem za ti nijak nebral,fakt nevim z čeho to dělaj,ale nic to nevydrží.Nevíte prosím kde bych tyhle šrouby mohl sehnat nebo nemáte náhodou někdo doma???díky moc Marek
Mě se rovněž zlomil a než se zdržovat sháněním odvzdušňováku tak jsem si raději upravil obyč ocelovej šroub a mám pokoj a vím že se to už nezlomí. Vypóšťák nemáš ze starého chladiče?
Starej chladič bohužel nemám,předal jsem ho dál.Jinak vietnamskej chladič nemám teda pokud se nissens nepovažuje za vietnam,ale tohle prostě nebylo udělaný dobře no
Mno mě se odvzdušňovák zlomil min.tejden, řekl bych únava materiálu při odtahování. Nějak ty plasty s příchodem zimy křehnou..
Nejhorší je, že to má závit M10x1 což se jako šroub úplně blbě shání, takže objednám taky nový.
hodne lidi to totiz rve a neuvedomuje si ze je to z plastu... tak to praskne hned... to je muj nazor... ja to mel dotahle od predchoziho majitele tak ze jsem to nemel sanci povoli a taky me praskl...