Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
intensive cleaning e36
Totic píše:Bavíme se o intenzivním čištění čelního ska? S xenonama to má společný leda to, že za příplatek to bylo spojený i s ostřiky světel, čili valí to z jedné nádobky.
No to určitě.Intenzivka nemá se světlama nic společnýho tak co to sem pořád cpete.To by tam ta intenzivka dlouho nevydržela kdyby z toho šly i ty světla.
Oživuju tenhle topic, ačkoliv už je zde psáno, že je to zbytečnost tak já to na autě chci
Páčku už mám tak proč jí taky nevyužít.
Mám pro znalejší 2 otázky.
1.Co ten modul dělá ? Použil bych to bez něj, buď naprogramovat švába aby to dělal za ten modul protože novej samozřejmě bude stát hovadinu a nebo bych za ten modul fungoval já manuálně.
2.Ty trysky to přímo míchají na určitý poměr ? Osobně bych to řešil 2ma hadicema do jedný trysky kde bych na konce těch hadic dal zpětný ventily aby to nepouštělo z jedný nádobky do druhý a neztrácelo na tlaku ostřikování.
Pokud by někdo měl nádobku která je u klobouku u spolujezdce viz tady č.7 tak bych si jí rád koupil

Mám pro znalejší 2 otázky.
1.Co ten modul dělá ? Použil bych to bez něj, buď naprogramovat švába aby to dělal za ten modul protože novej samozřejmě bude stát hovadinu a nebo bych za ten modul fungoval já manuálně.
2.Ty trysky to přímo míchají na určitý poměr ? Osobně bych to řešil 2ma hadicema do jedný trysky kde bych na konce těch hadic dal zpětný ventily aby to nepouštělo z jedný nádobky do druhý a neztrácelo na tlaku ostřikování.
Pokud by někdo měl nádobku která je u klobouku u spolujezdce viz tady č.7 tak bych si jí rád koupil