Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
"kovové rány" z předního pravého kola
Procházel jsem tady forum a nenašel můj problém.....když se dostanu na rychlost cca 50-60km/h, tak slyším od předního kola takové kovové rány.......sundal jsem kolo, jestli to není plechový kryt brzd, ale má stejnou "vůli" jako na druhém kole........
Ten den, kdy jsem zpozoroval ty rány jsem byl na opravě výfuku (celý ho sundavali a vraceli) a potom jsem sjížděl z vyvýšený plochy a slyšel jsem jak mi spodek auto "drhnul" o obrubník. Nevím, jestli by to s tím mohlo mít spojitost.
Ještě jsem zjistil, že pokud jen lehce sešlápnu brzdový pedál, rány přestanou.
Nemohli by být uvolněné brzdové destičky???.....nebo jste se s tím už někdo setkal???
díky za odpovědi, chci na to ještě dneska odpoledne znovu kouknout
jedná se o E36 318is coupe 3/1993
Ten den, kdy jsem zpozoroval ty rány jsem byl na opravě výfuku (celý ho sundavali a vraceli) a potom jsem sjížděl z vyvýšený plochy a slyšel jsem jak mi spodek auto "drhnul" o obrubník. Nevím, jestli by to s tím mohlo mít spojitost.
Ještě jsem zjistil, že pokud jen lehce sešlápnu brzdový pedál, rány přestanou.
Nemohli by být uvolněné brzdové destičky???.....nebo jste se s tím už někdo setkal???
díky za odpovědi, chci na to ještě dneska odpoledne znovu kouknout
jedná se o E36 318is coupe 3/1993
sponka tam je, na tu jsem koukal.....fizzer píše:neztratil jsi tu plechovou sponku z brzdovýho třmenu? co čepy a slintbloky?
ale jinak pokud to začalo dělat až po manipulaci s výfukem, tak bych se asi zaměřil nejdřív tam.
čepy a silentbloky byli před týdnem kontrolovány a jsou O.K.
asi nakonec budu muset zase pod auto a kouknout na ten výfuk, ale to se mi moc nezdá......hlavně důležitá věc podle mě je, že když sešlápnu brzdový pedál, přestane to a jakmile ho pustím, začne to znovu......
nemůžou být třeba už moc opotřebený brzdový destičky???
......moc pěknýespejc píše:mě jednou mlátilo něco jakoby uprostřed a dalo se jet max padesát. pak sem se nasral, šáhnul dozadu pro klič a zjistil, že mi nějaká kurva povolila šrouby! drželo to jen na jednom a to mam auto přímo pod oknama. já někoho chytit tak mu pazoury přelámu