Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jak se pozna spatna spojka?
-
aigo
- Kontaktovat uživatele:
ahoj mam hloupej dotaz, nemam casto tu hledat a ani to neumim,... chci se optat vcera sem chtel trosku prohrabnout na miste a dam plnej plyn z 1 a pustim spojku ale auto misto toho aby zahrabalo jen drzi otacky a pomalu se rozjede... a jen pomalu zrychluje,... ale kdyz to prislapnu v zatacce a dam tomu kotel tak prdel ulitne jak nic.. je to e36 320i r.v.1997... nemuze to byt naznak ze odchazi spojka?
-
KKarlos111
-
DWXak
- Klubové ID: 2927
Zajed si na nejakej placek a trosku tomu chvili davej...Az se spojka ohreje, tak pokud je smetena zacne prokluzovat (a taky pekne smrdet) jak rikas
Ja dneska schodou okolnosti spojku menil (a doufam ze dlouho zas nebudu, zasrane malo mista) tak zas „trham" asfalt
Poznas to fakt pri zatezi, jinej zpusob neznam, pokud je lamela jeste aspon trochu pouzitelna... 
-
DWXak
- Klubové ID: 2927
No myslel jsem, ze pri normalni jizde to vliv zatim nema, ale mylil jsem se
S novou je to i v beznym provozu nebe a dudy...Jinak do kopce, na kvalt, kterej to vzdy normalne utahl jsem se nahore malem udusil... Pri predjizdeni a podrazeni chybel ten klasickej nákop, co zarazi do sedacky... A hlavne, kdyz jsem chtel projet zatacku bokem, pres spojku to proste neslo utrhnout 

a takhle nakonec vypadala ta lamela

a takhle nakonec vypadala ta lamela
-
Brody
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
POznáš to tak, že až se ti obrousí nýty tak se lamela rozlítá nasračky
To se mi stalo 316ce. Z jedný strany se lamela rozletěla úplně a z druhý ještě nějaká zůstala. Ale domu jsem s tím ještě dojel.
Ale to až se stane tak bude pozdě. Jinak stalo se mě při předjíždění, zařazený 2ce vytočený asi na 5,5tis ot. a řazení 3ky. Nemilé překvapení..
Ale to až se stane tak bude pozdě. Jinak stalo se mě při předjíždění, zařazený 2ce vytočený asi na 5,5tis ot. a řazení 3ky. Nemilé překvapení..