Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

Přestavená E36 318is - R6 problém

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
ZetTheDirectDeath

#1 Příspěvek od ZetTheDirectDeath »

Mám problém řešim už ranec, Mam E36ku 318is přestavenou R6 mno a řešim problém s dutým klepnutím při jízde na nerovnosti. Jak můžu zvednout motor od nápravnice? Dá se říct že mezi motorem (vanou) a hřebenem je cca 1mm místa myslím že to je ten problém. Vyměnil jsem siláce na motoru ale to problém nevyřešilo. Nemáte nekdo zkušenost. Jak / čím zvednout motor napadlo mě podložit něčím horní části silentbloků mezi držákem - zdá se to reálné ale zase nechci udělat prasárnu co mi zase zkurví siláče nebo zničí držáky. Nebo někoho z prahy kdo by uměl upravit packy na nápravnici aby to posunulo hřeben níž. díky za nápady :-)
ZetTheDirectDeath

#2 Příspěvek od ZetTheDirectDeath »

Nebůže bejt níž kvuli silentblokům převodovky. že by byli třeba Isácký a na M50 jsou nižší? nebo by byl KO? jen tak mě to napadlo.
ZetTheDirectDeath

#3 Příspěvek od ZetTheDirectDeath »

nechce někdo s M50 nafotil detailně motor s řízením u něj uchycení na nápravnici ty packy na nápravnici řízení vůči stabiku... něco z čeho bych mohl vycházet co je špatně?
VB

#4 Příspěvek od VB »

Máš to jak dobře zvednout? pokud ano jsem také z prahy, tak se můžu stavit a podíváš se nač bude třeba. Sice mám kam zajet u sebe, ale zvednu tam maximálně předek, aby se pod to dobře lehlo žádný zvedák.
ZetTheDirectDeath

#5 Příspěvek od ZetTheDirectDeath »

Mam origo hever. Nebo si můžu pujčit kozy ale cely auto asi ne e :-(. Ty mas M50? Nechceš zkusit vyfotit to ukotvení hřebenu na nápravnici? Bych kouknul jestli to neni ohnuty. Popřípadě cvaknout i nápravnici. zkusil bych porovnat fotky s tim svim :-)
VB

#6 Příspěvek od VB »

To já mám alespon hydraulický :-) a kozičky mám také. myslím si že fotky úplně nepomůžou, protože to nemusí být úplně vidět nebo zjistíš že potřebuješ něco jiného jinak. pokud tedy budeš chtít stavím se, nebo stavíš se ale v pátek jedu do neděle pryč. Když se budeš chtít domluvit tak pošli SZ.
Mám M50B25
ZetTheDirectDeath

#7 Příspěvek od ZetTheDirectDeath »

OK SZ
Foldas

#8 Příspěvek od Foldas »

z čeho si dal silentbloky motoru?