Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 kupé: jak správně vyndat lištu pod dveřmi?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
jarin36
Klubové ID: 2213

#21 Příspěvek od jarin36 »

shodou okolností jsem tu listu vyndaval asi pred mesicem na mem coupatku ( vyndaval jsem z auta nejaky zbatecny kabely od muziky, co tam zbylo po predchozich majitelich :D ), nejsem moc trpelivej, vyndal sem tesnici gumu dveri, a listu sem celkem nasilim vytrhl jakoby do strany, nerikam ze zustalo vsechno bez poskozeni ale vetsina uchytu na liste zustala funkcnich. Ty bile cudle samzrejme zustaly v kastli, pokousel sem se je vyndat kombinackama, to mi ale neslo, tak sem je tam nechal, vsechny sem je narovnal a pokousel sem se listu nasunout odpredu do zadu (sundal sem si pro vice mista i kryt repraku, co je vedle pedalu u nohou), asi na dvacaty pokus se mi podarilo listu spravne usadit :D Vzdy mi zustal minimalne jeden cudl nezacvaklej, ale ted uz lista drzi jako nova :wink:
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od _peper »

Nevím mě, ty čudlíky prostě dostat ven nejdou :( maximálně je polámu a zůstanou stejně v prahu.
Tak jsem zkoušel způsob co píše jarin nasunout tu lištu od předního repráku po zadní lavic a to se mi zac ty čudle všemožně kroutí takže ani to se mi nepovedlo. Takže to budu muset asi celé odstrojit a zkoušt nasunovat znovu.
Jinak nechápu jak vám při vytrhávání nahoru mohla ta lišta zůstat nepolámaná, mě se tímhle stylem většina kolejniček ze spodu odlámala.
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od paveld »

Mě ty čudlíky taky pokaždé zustanou v kastli, ale stačí tu lištu na ně zpátky položit a dobouchat a krásně se zacvaknou do té kolejničky. Není nutné ji tam nasunovat.
_peper
Klubové ID: 1129
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od _peper »

Mě se právě při tom dobouchávání odlámaly ty kolejničky na liště, tak jsem sháněl novou a nerad bych dopadl stejně. I když teda v BMW stojí kolem 350kč tkaže v nejhorším koupím novou.
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od paveld »

Já s tim problém neměl... možná mám mladší lištu a díky tomu pružnější plast :?:
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od xSAFA »

Když jsem chystal auto na lakovnu, tak sem se s tím moc nedrbal a prostě sem ju vzal za kraj a vyrval a všechny zůstaly bez poškození... :D Čudlíky sem neřešil a koupil nové. :wink:
Odpovědět