Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 kupé: jak správně vyndat lištu pod dveřmi?
-
jarin36
- Klubové ID: 2213
shodou okolností jsem tu listu vyndaval asi pred mesicem na mem coupatku ( vyndaval jsem z auta nejaky zbatecny kabely od muziky, co tam zbylo po predchozich majitelich
), nejsem moc trpelivej, vyndal sem tesnici gumu dveri, a listu sem celkem nasilim vytrhl jakoby do strany, nerikam ze zustalo vsechno bez poskozeni ale vetsina uchytu na liste zustala funkcnich. Ty bile cudle samzrejme zustaly v kastli, pokousel sem se je vyndat kombinackama, to mi ale neslo, tak sem je tam nechal, vsechny sem je narovnal a pokousel sem se listu nasunout odpredu do zadu (sundal sem si pro vice mista i kryt repraku, co je vedle pedalu u nohou), asi na dvacaty pokus se mi podarilo listu spravne usadit
Vzdy mi zustal minimalne jeden cudl nezacvaklej, ale ted uz lista drzi jako nova 
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Nevím mě, ty čudlíky prostě dostat ven nejdou
maximálně je polámu a zůstanou stejně v prahu.
Tak jsem zkoušel způsob co píše jarin nasunout tu lištu od předního repráku po zadní lavic a to se mi zac ty čudle všemožně kroutí takže ani to se mi nepovedlo. Takže to budu muset asi celé odstrojit a zkoušt nasunovat znovu.
Jinak nechápu jak vám při vytrhávání nahoru mohla ta lišta zůstat nepolámaná, mě se tímhle stylem většina kolejniček ze spodu odlámala.
Tak jsem zkoušel způsob co píše jarin nasunout tu lištu od předního repráku po zadní lavic a to se mi zac ty čudle všemožně kroutí takže ani to se mi nepovedlo. Takže to budu muset asi celé odstrojit a zkoušt nasunovat znovu.
Jinak nechápu jak vám při vytrhávání nahoru mohla ta lišta zůstat nepolámaná, mě se tímhle stylem většina kolejniček ze spodu odlámala.