Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 318i 85kw Škube

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Dacud »

Cau chci se zeptat zniceho nic me to zaclo skubat. divny je ze jen na jednicku. kdyz pridavam plyn plynule tak jde krasne do otacek ale kdyz dam hned plnej tak to nejak vynechava a cele auto se rozhoupe. vzdycky se to vytoci treba na 2,5tisice a vynechava priblizne po 800ot a pak zase a od 4800ot se to uklidni a vytoci a kdyz tam dam dvojku atd. tak se to krasne toci porad bez problemu... kdyz aji jedu na jednicku a mam tam 2500ot a dam plnej tak to zacne vynechavat. jen kdyz pridavam plynule tak to nedela. a sem tam se to vytoci normalne. nevim v cem hledat chybu. mel jsem ucpanej kat a delalo to taky a kdyz jsem ho oddelal tak je to lepsi. jinak asi pred 1000km jsem menil olej, svicky, filtry a vycistil klapku.
michal09

#2 Příspěvek od michal09 »

Dacud píše:Cau chci se zeptat zniceho nic me to zaclo skubat. divny je ze jen na jednicku. kdyz pridavam plyn plynule tak jde krasne do otacek ale kdyz dam hned plnej tak to nejak vynechava a cele auto se rozhoupe. vzdycky se to vytoci treba na 2,5tisice a vynechava priblizne po 800ot a pak zase a od 4800ot se to uklidni a vytoci a kdyz tam dam dvojku atd. tak se to krasne toci porad bez problemu... kdyz aji jedu na jednicku a mam tam 2500ot a dam plnej tak to zacne vynechavat. jen kdyz pridavam plynule tak to nedela. a sem tam se to vytoci normalne. nevim v cem hledat chybu. mel jsem ucpanej kat a delalo to taky a kdyz jsem ho oddelal tak je to lepsi. jinak asi pred 1000km jsem menil olej, svicky, filtry a vycistil klapku.

Mě to dělalo u toho samého auta taky. Bylo prasklé gumové koleno od váhy vzduchu a nasávalo to falešný vzduch...
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Dacud »

hadice asi bude nejaka spatna ale jeste nevim jaka. kdyz to chcipnu tak to trosku zasici.
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

Dacud píše:hadice asi bude nejaka spatna ale jeste nevim jaka. kdyz to chcipnu tak to trosku zasici.

Tak se nejdřív podívej a pak se tu ptej.Ani nezvedneš kapotu a tady hledáš radu.
Kukace

#5 Příspěvek od Kukace »

JJ me to delalo u 318 taky,praskly koleno od vahy vzduchu,nejde to sehnat jinde nez v bmw, dal sem za to asi 1000Kc.A u me ta dira treba nebyla vubec videt musel sem to kolinko sundat aby to bylo videt zkus do toho za chodu motoru stouchnout a uvidis jestli se to zacne dusit.
3er_Cabrio_E36

#6 Příspěvek od 3er_Cabrio_E36 »

Určitě je to to koleno. Mě se to teď po asi roce, roce a půl objevilo znovu. Přitom to první, co jsem měnil, vypadalo, že je na autě od novoty. Tak nevím. Nemůžu mít třeba špatné silentbloky na motoru, že víc vibruje a tak se to koleno víc namáhá a praskne?
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Dacud »

tak to bylo to koleno. jsem ho spravil. ted po oprave jsem nasel asi 300km a porad vpohode tak uvidim. jsem to zalepil, vylil tekutym kovem a omotal izolackou. v renocaru me rekly ze mam prijet dat zalohu a ze bude do tydne. tak jsem to spravil zatim takhle. a doufam ze to tak ten tyden vyrzi. kdyztak to splepim nekde po ceste.
libovka

#8 Příspěvek od libovka »

Vylil tekutým kovem??? :roll: Počkej až ta trhlina trochu povolí a kousek toho lepidla ti motor vdechne.Nouzová oprava se provádí omotáním širokou izolačkou.
Kukace

#9 Příspěvek od Kukace »

Ja sem to lepil kobercovou paskou asi 3 mesice,a vzdycky se to zrovna rozlepilo v nejmin vhodnou dobu,doporucuju koupit fakt novou.
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Dacud »

pro novou frcim zitra... jinak uz asi 860km a porat vpohode... ale hlavne se na to nemuzu divat jak je to omotane... ale pro jistotu ji budu vozit v kufru, protoze jsem zaslechl ze to praska rado a nekdo ji meni aji 2x do roka... cim je to praskani ovlivneno? mam vymenit aji silembloky motoru? motor se me nechveje a vypadaji dobre... jinak nevim pricinu... sterela ta hadice taky neni...
Odpovědět