Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 318i 85kw Škube
-
- Kontaktovat uživatele:
Cau chci se zeptat zniceho nic me to zaclo skubat. divny je ze jen na jednicku. kdyz pridavam plyn plynule tak jde krasne do otacek ale kdyz dam hned plnej tak to nejak vynechava a cele auto se rozhoupe. vzdycky se to vytoci treba na 2,5tisice a vynechava priblizne po 800ot a pak zase a od 4800ot se to uklidni a vytoci a kdyz tam dam dvojku atd. tak se to krasne toci porad bez problemu... kdyz aji jedu na jednicku a mam tam 2500ot a dam plnej tak to zacne vynechavat. jen kdyz pridavam plynule tak to nedela. a sem tam se to vytoci normalne. nevim v cem hledat chybu. mel jsem ucpanej kat a delalo to taky a kdyz jsem ho oddelal tak je to lepsi. jinak asi pred 1000km jsem menil olej, svicky, filtry a vycistil klapku.
Dacud píše:Cau chci se zeptat zniceho nic me to zaclo skubat. divny je ze jen na jednicku. kdyz pridavam plyn plynule tak jde krasne do otacek ale kdyz dam hned plnej tak to nejak vynechava a cele auto se rozhoupe. vzdycky se to vytoci treba na 2,5tisice a vynechava priblizne po 800ot a pak zase a od 4800ot se to uklidni a vytoci a kdyz tam dam dvojku atd. tak se to krasne toci porad bez problemu... kdyz aji jedu na jednicku a mam tam 2500ot a dam plnej tak to zacne vynechavat. jen kdyz pridavam plynule tak to nedela. a sem tam se to vytoci normalne. nevim v cem hledat chybu. mel jsem ucpanej kat a delalo to taky a kdyz jsem ho oddelal tak je to lepsi. jinak asi pred 1000km jsem menil olej, svicky, filtry a vycistil klapku.
Mě to dělalo u toho samého auta taky. Bylo prasklé gumové koleno od váhy vzduchu a nasávalo to falešný vzduch...
-
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to bylo to koleno. jsem ho spravil. ted po oprave jsem nasel asi 300km a porad vpohode tak uvidim. jsem to zalepil, vylil tekutym kovem a omotal izolackou. v renocaru me rekly ze mam prijet dat zalohu a ze bude do tydne. tak jsem to spravil zatim takhle. a doufam ze to tak ten tyden vyrzi. kdyztak to splepim nekde po ceste.
-
- Kontaktovat uživatele:
pro novou frcim zitra... jinak uz asi 860km a porat vpohode... ale hlavne se na to nemuzu divat jak je to omotane... ale pro jistotu ji budu vozit v kufru, protoze jsem zaslechl ze to praska rado a nekdo ji meni aji 2x do roka... cim je to praskani ovlivneno? mam vymenit aji silembloky motoru? motor se me nechveje a vypadaji dobre... jinak nevim pricinu... sterela ta hadice taky neni...