Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém s M podvozkem na 328i E36
-
- Kontaktovat uživatele:
tlumičem to podle mě 100% neni pač tlumič auto nedrží ve vzduchu viděl bych to na nejakou neplechu s brkama zkoušel si je změřit když jsou z auta venku oproti tomu co tam bylo původně ? tlumič zatlačíš rukou sice sám vyjede ale neni to taková síla aby to zvedlo auto o takovej kus a ten zadek je taky nejakej divnej upřímě nedovedu si to představit jak to že to takhle blbě pasuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Tlumičem to právě bejt může. Tlumič musí tu pružinu pořád drzet zmáčknutou. Jinak by tita pružina na každý díře mlátila. Proto se při montáži musí musí pružina hodně stlačit stahovákem. A do kratšího tlumiče se musí stlačit hodně a do delšího málo.
Jinak pružiny samozřejmě byly kratší, jenomže zase M pružiny jsou tvrdší, takže těžko říct...
Já ten problém jasně vidím v tlumiči
Jinak pružiny samozřejmě byly kratší, jenomže zase M pružiny jsou tvrdší, takže těžko říct...
Já ten problém jasně vidím v tlumiči
-
- Kontaktovat uživatele:
no tady právě řeší obojí že prdel je moc nízko a předek moc vysoko
jelikož mam na autě Mtech tak to auto mam v zadu vejš a vepředu níž než na obrázkách
cca o to co je prdel níž mam ja předek níž a zadek vejš cca o to co je předek vejš
trochu motanice ale snad je to k pochopení prostě guma zadního kola je zastrčená v blatníku cca o 1cm možná ani ne je to fak ždibec