Chtěl sem se zeptat jestli někdo nemá zkušenost kde bývá nejčastější chyba při párování telefonu pomocí bluetooth u e46 (ale i jiných).
pomocí diagnostiky jde vše bez problémů, ale už u několikátého auta které jsem zkoušel nereaguje párovací tlačítko. Kontroloval jsem kabeláž (pouze vyzuálně (neměl jem multimetr)) a je bez poškození. Pokud si to někdo nechal opravit budu rád za info co bylo špatně.
Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Párování bluetooth
Na to jsem taky nepřišel. Ale starší adaptéry měly klasický tlačítko, ty novější mají tlačítko s logem bluetooth, který současně vyhazuje eject box. Při mačkání toho tlačítka jsem na kontaktech konektoru multimetrem nic nenaměřil
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
mám tu starší verzi se samotným tlačítkem. Celou tu konzolu se zásobníkem na starou Nokii jsem vyndal a nahradil kastlíkem, ale uvažuji že bych to tlačítko pro případ párování osadil do toho kastlíku (případně nechal pod nímVlasta píše:Na to jsem taky nepřišel. Ale starší adaptéry měly klasický tlačítko, ty novější mají tlačítko s logem bluetooth, který současně vyhazuje eject box. Při mačkání toho tlačítka jsem na kontaktech konektoru multimetrem nic nenaměřil
Když mi to diagnostikovali v BMW tak se vše tváří v pořádku, ale prostě to nefunguje. Když zpustí párování diagnostikou tak okamžitě začnou blikat diody a během pár sekud vše spolu funguje jak má, tak si říkám že to musí být nějaká drobnost.
Vzhledem v velkému počtu takto nefunkčního párování (mám 3 známé se stejným problémem a jen jednoho komu to funguje správně), tak věřím že se tu najde někdo, kdo si to nechal opravit.