Dabler píše:vysypaná ručka je docela častý případ u e36,ty krycí plechy reznou jedna radost a pak se rozsypou paky do prostoru mezi plecehm a kotoučem., jeden stojí okolo 400kč a s trochou zručnosti není třeba demontovat náboj kola, pouze třmen kotouč a střeva ručky.
každopádně bych to urgentně řešil, mě se díky tomu bloklo v 80 kolo, kdy se vzpříčila pakna mezi nábojem a kotoučem, bylo štěstí že cesta byla volná takže sem to ukočíroval.
A jakej zvuk ti to vydávalo zvuky když jsi měl rozsypanou tu ručku???hučelo to a nebo to šramotilo??Jinak u vyku.venýho imbusu by bylo nejzašší řešení ho odvrtat a sehnat novej záleží jak moc je zničenej variant je dost jak ho dostat potom ven.
sramoti to. Imbus je jeste docela pouzitelnej ale pri pouziti sily se protoci, premyslel jsem ze bych ho tam kladivem zabouchnul aby se dostal hloubeji
a šramotí to furt a nebo jen při přejetí nerovnosti???s tim imbusem nevim jak jinak ho v tomhle případě vyndat než ho odvrtat, předpokládám, že z druhý strany se k němu asi nedostaneš co?že by se vymlátil něčim z druhý strany
předpokládám že asi řešíš ten šroub co drží kotouč na náboji... ? pokud máš omletej inbus jako nástroj, tak si kup pořádný nářadí. pokud máš omletej inbus jako hlavu šroubu, tak tam zkus naklepat o chlup větší torx. popřípadě dremelem v něm udělat drážku na plochej šroubovák.
řeším, jedinej imbus kterej tam vidím vedle dir na šrouby na disk, přes něj se k ručce nedostanu? . Jinak kdybych měl špatný nářadí tak to sem ani nepíšu, zkusím to s tím torxem, diky
Aha aspon vim co mi to šramotí, vím že ručka mi nefunguje dostatešně a že mi to v prudkem kopci ujíždí ale netušil jsem že to má něco společného s tím šramocením zní to jako kdyby se tam něco sypalo, a taky mi z toho vypadl takový plech ve kterém jsou díry je to z profilu takové Téčko tvarované a je to plech, může to být z té ručky? ještě jsem se nedíval jak ta brzda vzadu vypadá ale asi je to jasné
No jasný, to bude ten plech, v kterym jsou chycený pakny ruční brzdy.... která je zevnitř kotouče jakoby. A s tou ručkou si myslim že je i bude napytel, nikdy nebrzdí nějak extra... Já už jezdim s ručkou jen na jedný straně, protože dát tam novej plech tak se ti nejspíš vysipe i ložisko a to je sraního ) až bude čas a chuť tak se do toho pustim, ale zatim stačí jedno kolo
cau, mel jsem problem, ze pri jizde po nerovnostech mi sel od zadnich kol rachot jak kdyz bych mel plny kufr prazdnych kozerv Byla to volna desticka, ta co je v tom pystu mela volne ty plysky. Roztahl jsem je, nasadil z5 a je po problemu ))) treba to nekomu pomuze
Fw190 píše:cau, mel jsem problem, ze pri jizde po nerovnostech mi sel od zadnich kol rachot jak kdyz bych mel plny kufr prazdnych kozerv Byla to volna desticka, ta co je v tom pystu mela volne ty plysky. Roztahl jsem je, nasadil z5 a je po problemu ))) treba to nekomu pomuze
mám pravděpodobně stejný problém na E46 - zadní vnitřní destička na levé straně, zkusím taky ty plíšky víc roztáhnout, ale když jsem měl kolo venku byla destička volná ve svislé ose