má na dílně zmiňovaný vůz a při akceleraci je jedno na jaký kvalt se auto celkem dost rozvibruje...
Nejhorší je že zespodu se nic nenašlo!!nic není utržené,
-všechny silentbloky tuhé
-kolem diferu nic
-kolem rozvodovky vše ok
-kolem hardyny taky vše ok
-uložení motoru ok
-auto řadí krásně
-uložení kardanu a věci kolem -vše ok
-na přední nápravě žádná vůle krom malé vůle vnitřních kloubů předních poloos,ale nic hroznýho.
Po vyřazení nebo volné jízdě auto jede normálně.
díky za každou radu nebo postřeh!!!
Kardan by vibroval s autem i po vyřazení za jízdy a setrvák by zase rozvibroval auto i při stání při určitých otáčkách motoru,nejčastěji kolem 2700ot/min
mrJekill píše:Kardan by vibroval s autem i po vyřazení za jízdy a setrvák by zase rozvibroval auto i při stání při určitých otáčkách motoru,nejčastěji kolem 2700ot/min
Skus na volnoběh při stání pomaličku zvyšovat otáčky,pokud se motor nezaklepe při určitých otáčkách,setrvák,nebo nevyvážená spojka to nebude,pak bych to skusil projet opět s pomalým zvyšováním rychlosti a sledoval,kdy a za jakých podmínek vibrace začnou a kdy skončí(třeba i se zvýšením rychlosti).A ještě bych posadil kopilota na zadní sedačku,aby to sledoval odjinud než od volantu
libovka píše:To je jasná poloosa.Ty přední poloosy to dělávaj.
máš osobní zkušenost? ty vule sou opravdu malé!
nemohl by to být dvouhm. setrvačník?
Mám osobní zkušeností několik.Měnil jsem je několikrát převážně tedy na naftových autech.Ani tam vůle bejt nemusí a poloosy vibrujou.Už to tu i někdo řešil.
Riso, Ondrovi bych veril skoro vice nez komu jinemu v tehle problematice, je az neuveritelne kolik ma zkusenosti, vedomosti a hlavne PRAXE! Sam jsem u neho auto nekolikrat mel. Takze kdyz rika poloosy, zkusil bych je resit na prvnim miste...
xdentist píše:Riso, Ondrovi bych veril skoro vice nez komu jinemu v tehle problematice, je az neuveritelne kolik ma zkusenosti, vedomosti a hlavne PRAXE! Sam jsem u neho auto nekolikrat mel. Takze kdyz rika poloosy, zkusil bych je resit na prvnim miste...
jasný....jdeme rozebírat poloosy
díky všem i ondrovi
pak napíšu výsledek
když tě mám na drátě Xdentisto ....jedeš doufám na big
libovka píše:To je jasná poloosa.Ty přední poloosy to dělávaj.
máš osobní zkušenost? ty vule sou opravdu malé!
nemohl by to být dvouhm. setrvačník?
Mám osobní zkušeností několik.Měnil jsem je několikrát převážně tedy na naftových autech.Ani tam vůle bejt nemusí a poloosy vibrujou.Už to tu i někdo řešil.