Zdravím
Nedávno se mi stalo,že teplé auto jsem nemohl nastartovat, startér točil jak o život a nic.Nemělo to ani tendenci naskočit.
Vyhodil jsem na chvili baterku a na 2 tydny jsem měl klid.. Včera se to ale stalo znova.
Studené to startuje na otočení. Nevíte v čem může být problém? Nějaké teplotní čidlo?
Měl jsem to u jednoho servisaka a jak naschval to startoval bez problemu.
Jsem z toho už fakt na nervy..
Cau,tak uz se ti to sere? Ne sranda Me se presne tohle stavalo u ex e36.Teply to proste startovalo na prd.Me pomohla vymena svicek,takze pokud si je nemenil zacni u nich Patri tam NGK BKR6EK.
Svíce to mohou být úplně vpohodě je to pár drobných, i kdybys tam měl dát ty nejlevnější na zkoušku, pak můžeš hledat dál pokud to nezabere. Od té doby, co mi najendou auto nešlo zničehonic nastartovat(jako by umřelo) a i po zkontrolování svíček (jiskru dávaly a zdály se být OK) následně jsem rozebral snad půl auta abych pak zjistil, že moje lenost vyměnit preventivně svíce mě stála neskutečnou námahu úplně zbytečně Tvrdit že tím to určitě nebude, když jsem to nezkontroloval a neprověřil je kničemu, takhle zde můžeme spekulovat donekonečna a dostanem se až k zelenýmu mužíkovi v motoru kterej tam mačká čudlík a pak to nejde