Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 316 Teplé nestartuje

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
petelin

#1 Příspěvek od petelin »

Zdravím
Nedávno se mi stalo,že teplé auto jsem nemohl nastartovat, startér točil jak o život a nic.Nemělo to ani tendenci naskočit.
Vyhodil jsem na chvili baterku a na 2 tydny jsem měl klid.. Včera se to ale stalo znova.
Studené to startuje na otočení. Nevíte v čem může být problém? Nějaké teplotní čidlo?
Měl jsem to u jednoho servisaka a jak naschval to startoval bez problemu.
Jsem z toho už fakt na nervy.. :x
myrryn88
Klubové ID: 1827
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od myrryn88 »

Cau,tak uz se ti to sere? :lol: Ne sranda :wink: Me se presne tohle stavalo u ex e36.Teply to proste startovalo na prd.Me pomohla vymena svicek,takze pokud si je nemenil zacni u nich :wink: Patri tam NGK BKR6EK.
petelin

#3 Příspěvek od petelin »

Myslím,že svíčkama to určo nebude..
Nejde to právě nakopnout ani přes roztlačení
shade741

#4 Příspěvek od shade741 »

Svíce to mohou být úplně vpohodě :D je to pár drobných, i kdybys tam měl dát ty nejlevnější na zkoušku, pak můžeš hledat dál pokud to nezabere. Od té doby, co mi najendou auto nešlo zničehonic nastartovat(jako by umřelo) a i po zkontrolování svíček (jiskru dávaly a zdály se být OK) následně jsem rozebral snad půl auta abych pak zjistil, že moje lenost vyměnit preventivně svíce mě stála neskutečnou námahu úplně zbytečně :wink: Tvrdit že tím to určitě nebude, když jsem to nezkontroloval a neprověřil je kničemu, takhle zde můžeme spekulovat donekonečna a dostanem se až k zelenýmu mužíkovi v motoru kterej tam mačká čudlík a pak to nejde :lol:
petelin

#5 Příspěvek od petelin »

přesně jak píšeš, to auto vždycky jakoby umře a nastartuju až uplně vychladne motor..
Okey zkusim ty svíčky :)
Odpovědět