Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Sundání čidla z kabelu 1. válce
-
KKarlos111
Jediná možnost je sundat koncovku z kabelu, ale ne u všech kabelů to jde. U origo myslím ne, třeba u kabelů z Tesly Blatná ano. Ale když kabel přestřihneš (starej) a to čidlo tam nedáš, nic se neděje, někde na e30.cz píše Francis důvody 
Jo, a možná mám někde doma i to čidlo nový, kdybys ho potřeboval
EDIT: Ještě jsem si vzpomněl, když objednáváš kabely z Tesly a napíšeš jim, o kterej kabel jde, tak ti ho pošlou ještě bez nasazené koncovky a tu si tam dáš až po nasazení čidla.
EDIT: Ještě jsem si vzpomněl, když objednáváš kabely z Tesly a napíšeš jim, o kterej kabel jde, tak ti ho pošlou ještě bez nasazené koncovky a tu si tam dáš až po nasazení čidla.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
Pglock
- Kontaktovat uživatele:
Dík moc... to mě pomohlo...Dan td píše:Jediná možnost je sundat koncovku z kabelu, ale ne u všech kabelů to jde. U origo myslím ne, třeba u kabelů z Tesly Blatná ano. Ale když kabel přestřihneš (starej) a to čidlo tam nedáš, nic se neděje, někde na e30.cz píše Francis důvody
U kabelů, kde je to možné, je v koncovce "samořez", takže jen točit koncovkou (klasický závit, ne opačný). Pokud to budeš sundavat (koncovku), je dobré potom kabel o cca 2-3mm seříznout, abys koncovku nasazoval do "čistého".
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
a) buď se s tím pokusíš zatočit a ono to jde
b) pokusíš se s tím zatočit a ono to nejde
c) pokusíš se s tím zatočit a ukroutíš koncovku, čímž zjistíš, že to nešlo
Obvykle to jde jen u kabelů dělaných z metráže, což ale ty teslácké jsou.
b) pokusíš se s tím zatočit a ono to nejde
c) pokusíš se s tím zatočit a ukroutíš koncovku, čímž zjistíš, že to nešlo
Obvykle to jde jen u kabelů dělaných z metráže, což ale ty teslácké jsou.