mám zas naštěstí po dlouhé době problém... a to kdyz slapnu trosku prudceji na brzdu, nikoliv pomale plynule brzdeni, tak mi to s volantem cukne na pravo. a to ze dost... co si o tom myslite? vodici čepy, nebo pístek? popř. vyměním ho s trochou zručnosti sám??
hele ted o vikendu jsem je cele sundal. ty vodici valečky naleštil a promazal jemnou bilou vazelinou. zacvicil s pistkem. vse proste vycistil a namazal. kotouče mam nove ATE od podzima... no a chvili to bylo jako vino a uz to zas pomalu zacina cukat. ale ne furt, jen kdyz slapnu tak to jednou kopne...
wiky69 píše:hele ted o vikendu jsem je cele sundal. ty vodici valečky naleštil a promazal jemnou bilou vazelinou. zacvicil s pistkem. vse proste vycistil a namazal. kotouče mam nove ATE od podzima... no a chvili to bylo jako vino a uz to zas pomalu zacina cukat. ale ne furt, jen kdyz slapnu tak to jednou kopne...
toho sem se bal... no jen se divim, ze po důkladnem vycisteni od toho byl tak na 50 km klid... tak to zas mluvi proti tve hypoteze... fakt nevim... napadlo me jestli neni nejak zatuhly pist v brzdici. a jak s nim parkrat zacvicim sikovakma tak se trochu probere. hlavne nevim, jakou silou ma jit dolu. jestli lehko nebo na fest
wiky69 píše:toho sem se bal... no jen se divim, ze po důkladnem vycisteni od toho byl tak na 50 km klid... tak to zas mluvi proti tve hypoteze... fakt nevim... napadlo me jestli neni nejak zatuhly pist v brzdici. a jak s nim parkrat zacvicim sikovakma tak se trochu probere. hlavne nevim, jakou silou ma jit dolu. jestli lehko nebo na fest
Dolů půjde relativně těžko přetlačuješ brzdovku[/quote]
šel no. kamarad rikal co v tom jel, ze se mu zda ze proste jeden zabrzdi rychleji, proto to cukne. ale hned to dožene, tak uz to pak brzdi normalne. to by i vysvetlovalo, ze za jemneho brzdeni to nedela
mám uplně stejnej problém, když to zadupnu, tak mi to cukne s volantem a jednou šlo auto už lehce do smyku, zkoušel jsem to, když jsem neměl funkční ABS. No a když jsem se podíval na brzdný čáry, tak to vypadalo že zadní pravý kolo mi vůbec nebrzdí.