mam problem u seslapnuti spojkoveho pedalu, pedal zavrze,mazal jsem ho,ale stejne porad vrze a je to neprijemne, nevite nekdo jak se toho zbavit?
Diky za radu.
mam problem u seslapnuti spojkoveho pedalu, pedal zavrze,mazal jsem ho,ale stejne porad vrze a je to neprijemne, nevite nekdo jak se toho zbavit? Diky za radu.
Pokud máš E36 nebo je to u tvého modelu stejné, tak lze vyměnit silonové uložení, na kterém se pedál točí.
me taky vrzalo, ale brutalnima jizdama se to nejak obrousilo a uz to neni tak rozvrzany, ale jde o to kde to vrze, jestli to vrze spise z venku, tak je spojka v hajzlicku, jestli jen vevnitr, tak t musi byt kloubem v pedalu, ktery po promazani musi fungovat, takze jestli to vrze furt, tak je spojka na vymenu
Killca píše:me taky vrzalo, ale brutalnima jizdama se to nejak obrousilo a uz to neni tak rozvrzany, ale jde o to kde to vrze, jestli to vrze spise z venku, tak je spojka v hajzlicku, jestli jen vevnitr, tak t musi byt kloubem v pedalu, ktery po promazani musi fungovat, takze jestli to vrze furt, tak je spojka na vymenu
Ale ale ale Máš pravdu, že tohle pomůže, pokud to je slyšet zevnitř od pedálu, ale fakt stačí vyměnit to pouzdro a promazat ho. Dělal jsem to a pomohlo to
Vsem diky za rady, vrze mi to pouze v kabine, je to e46 330d.
Takze rozeberu ten pedal a dam tam vazelinu a uvidime, kazdopadne zbavit se toho musim, denne najezdim 300km a ten zvuk je silenej!
vie mi prosim niekto poradit jak sa k tomu pedalu dostanem? tiez mi to vrzga pri zoslapnuti, ale neviem dat prec ten plastovy kryt, je zastrceny pod dalsim. mam E36, ak niekto vie poradte prosim. diiky
zase taky blbec niesom, tie tri som povolil, ale je to zastrcene aj pod plastom okolo stredoveho tunela a nerad by som to zlomil, preto sa pytam.
Hladal som to tu, nenasiel som, ak mate nejaky link na ten navod budem vam vdacny.dakujem !
Tak bez demontáže převodovky stejně nic nevymyslíš...
spaky píše:zase taky blbec niesom, tie tri som povolil, ale je to zastrcene aj pod plastom okolo stredoveho tunela a nerad by som to zlomil, preto sa pytam. Hladal som to tu, nenasiel som, ak mate nejaky link na ten navod budem vam vdacny.dakujem !
Místo hledání návodu na takovou hovadinu raději zapoj hlavu a neboj se toho. Máš pravdu je to kousek zasunuté pod středovým tunelem ale asi jen 2cm a bez problému to vytáhneš, chce to trochu přijít na ten správný grif, nic na tom není... Nezapomeň pak případně odpojit gong a osvětlení prostoru nohou.