Moje zkušenost: E36, 1,6 i motor M43, rok 1996, origo výfuk (nový), 4 bod svíčky, pravidelná výměna všech filntrů, oleje apod., kola "jen" 205/55 R16, denní ježdění město, dálnice, mimo rychlostí do 120 km/h a spotřeba do 7,5 litrů na 100.
ROBi píše:No, co tu čtu, tak skoro každý se čtyřválem má vyšší spotřebu, než já s 323Ci a to mám ještě automat
Si mi to vzal z huby. Na co kupovat 1,6i, když s 2,5i, nebo 2,8i budu mít cca stejnou spotřebu, + nesrovnatelně lepší požitek z jízdy, o zvuku 6ti válu nemluvím.
Patriot: Ja mel v planu jako prvni auto 316, ale vybodl jsem se na to a koupil 328.. Jde o to, ze 316 se pohybujou pro studenty cenove hodne prijeme, narozdil od 6tivalu.. A kdyz rodice neprispejou, tak se shani penize na 6tivaly shani spatne
ROBi píše:No, co tu čtu, tak skoro každý se čtyřválem má vyšší spotřebu, než já s 323Ci a to mám ještě automat
Si mi to vzal z huby. Na co kupovat 1,6i, když s 2,5i, nebo 2,8i budu mít cca stejnou spotřebu, + nesrovnatelně lepší požitek z jízdy, o zvuku 6ti válu nemluvím.
Takže mi chceš říct že 1,6 která by měla žrat 7,5-8 průměrně myslím ( samozřejmě když je vše v pořádku ) ... tak budu jezdit s šestiválem stejnou spotřebu ? Na delší trasy ano ale ne město .
Takže mi chceš říct že 1,6 která by měla žrat 7,5-8 průměrně myslím ( samozřejmě když je vše v pořádku ) ... tak budu jezdit s šestiválem stejnou spotřebu ? Na delší trasy ano ale ne město .
Město určitě né stejně, tam bude 6ti vál brát více. Ale zas takový rozdíl ve spotřebě tam není vs pozitiva
Asi tak.. a predevsim 6ti hrnky tak strasne moc neklesaj na cene postupem casu.. tam se i nejaka mensi investice oplati.. samozrejme, srdcar nema problem prevalit kupni cenu i kdyz se mu to nevrati
No na tu 316 bych se už vyprdnul, měl jsem jí taky, motor nebyl vůbec špatnej, na 1.6 m 40 jezdilo moc hezky ale žralo to jak rakovina jestli máš těžkou nohu a moc se stím nepářeš tak te stáhne z kůže
Tak to jsem z toho mírně rozrušen... Do měsíce plánuju taky e36 a koukám po 318i a is do 50 000kč, takže žádnej supr stav, ale hezký auto z toho bude. Jakej motor by jste mi doporučili? Nechci jezdit kombinovanou spotřebu za 10L, jak sem tady slyšel.....
Jám mam e36 coupe, 318is r.v. 97 motor m44, dálnice jezdim tak okolo 140, 150 Km/h a okrsky tak okolo 100, 120 Km/h a tak 30% město a kombinovaná 7,7 teď jsem to zrovna počítal a to mám komplet laďák od Schnitzera, že ta 1,6 takhle žere to teda čučim
serpis píše:Tak to jsem z toho mírně rozrušen... Do měsíce plánuju taky e36 a koukám po 318i a is do 50 000kč, takže žádnej supr stav, ale hezký auto z toho bude. Jakej motor by jste mi doporučili? Nechci jezdit kombinovanou spotřebu za 10L, jak sem tady slyšel.....
Z těchto tří bych ani chvíli nepřemýšlel a bral 318is, jen ti nesmí vadit, že to bude s největší pravděpodobností coupe. Jsou i sedany, ale je jich jak šafránu.