Zdravím mám e46 2002 320i fl a chtel jsem vynulovat olej na BC protoze jsem jej menil kvuli oprave motoru predcasne.. jenze kdyz se tlacitky prepnu na resetovani tak by se mělo zobrazit inspection a oil service s moznosti reset, jenze me se zobrazi jen oilservice 250 000km ale neni tam ta polozka reset, kdyz jsem to delal u kamarada slo to v pohode, v cem je u me chyba?
Muj postup jsem natocil viz video včetně klíčku v poloze 1.. http://www.youtube.com/watch?v=eUM8A-OeR8c
a co tam chceš nulovat? Prostě tam máš na tom videu zbývající km 25000, tzn 100% serv. intervalu. Logicky ti to nedovolí vynulovat když už to je vynulované.
Pokud bys chtěl znovu, tak jedině přes diagnostiku. Ale nevidím žádný důvod.
Ale proc tam ted pred startovanim sviti vzdy ten oil service 25 000? Pri vynulovanem by to nemelo psat nic.. A i kdyby to bylo jako ze dalsi vymena je za 25k tak mi to stejne nesedi vzhledem k tomu ze mam olej na co 15k
Pokud se nepletu, tak u 46 je opradu ten interval 25tis a už je jen na tobě jestli budeš měnit dřív nebo ne taky bych ho tam asi takovou dobu nenechal, ale oni to tak v BMW asi nemají jen pro srandu králíkům
Naskakuje tam taková hodnota jaká je nakódovaná. A po vynulování to právě zobrazuje km do dalšího servisu.
Pokud by si chtěl ten interval snížit trvale, tak v Ostravě jsem k dispozici, možnosti jsou:
25.000 km
22.000 km
15.000 km
11.000 km
6.000 km