Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e36 koupě
hlavne to neuspechat. ja hledal snad 1/2 roku nez jsem nasel ten pravej kousek
ale zacinal jsem stejne jako ty. nejdrive ze koupim jen 1,6 nebo 1,8 pak ze teda ,,iSo,, pak 2,0 ale to ze je na hovno a chlasta jak 2,5l a po precteni haldy prispevku a clanku tady a jinde na netu jsem se rozhodl pro 323i a jsem maximalne spokojenej. lituji maximalne toho, ze jsem nekoupil 328i 

Ja jsem nejakej ten patek projizdel tohle forum, a byl jsem predem rozhodnutej ze chci jit do 325i
O spotrebe jsem si z prispevku ve foru udelal nejakej obrazek, s kterym jsem byl smirenej a po mesici s autem jsem hodne mile prekvapen, ze ta spotreba neni takova, ktery se kazdej boji
Proste nutne neznamena, ze velkej obsah rovná se masakralni spotreba 

o
presne jak pises! tata i kolegove v praci mi rikali, ze jsem magor kdyz chci 2,5l. starsi generace ma v hlave zafixovano BMW = nenazrany auto. A do ted tata nemuze prekousnout, ze mi to chlastat stejne jak jeho Xantia 1,8 16V
DWXak píše:Ja jsem nejakej ten patek projizdel tohle forum, a byl jsem predem rozhodnutej ze chci jit do 325iO spotrebe jsem si z prispevku ve foru udelal nejakej obrazek, s kterym jsem byl smirenej a po mesici s autem jsem hodne mile prekvapen, ze ta spotreba neni takova, ktery se kazdej boji
Proste nutne neznamena, ze velkej obsah rovná se masakralni spotreba
presne jak pises! tata i kolegove v praci mi rikali, ze jsem magor kdyz chci 2,5l. starsi generace ma v hlave zafixovano BMW = nenazrany auto. A do ted tata nemuze prekousnout, ze mi to chlastat stejne jak jeho Xantia 1,8 16V

No já mám 3 týdny 318i,1995 a zatím spokojenost. Je to moje první auto a zdá se mi silný tak akorát,prostě jako začínající řidič bych se určitě se 6ti válcem nechal vybláznit a bůh ví jak by to dopadlo
Je fakt,že na dálnice to zas až tak není,ale na hlavní silnice super,čtyřku pěkně rychle vytočíš na 120 při předjíždění a pohoda. Spotřebu jsem neměl ještě čas moc testovat,ale počítám cca s 8-8,5l.
(Jinak nekupoval jsem žádnej vrak,stálo mě 60tisíc,mám tam tlumiče bilstein,17kola s Bridgestonama a podobně)

Je fakt,že na dálnice to zas až tak není,ale na hlavní silnice super,čtyřku pěkně rychle vytočíš na 120 při předjíždění a pohoda. Spotřebu jsem neměl ještě čas moc testovat,ale počítám cca s 8-8,5l.
(Jinak nekupoval jsem žádnej vrak,stálo mě 60tisíc,mám tam tlumiče bilstein,17kola s Bridgestonama a podobně)
-
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych si dneska už BMW pod 125 kw nekoupil, resp. nic slabšího jak 2,3i ( kromě 2,0i M54 - 125kw). Mám u BMW takové pravidlo, obsah min. 2,3i, né kombi a naftu. Jinak je mi více méně jedno jestli 3er, 5er a nebo 7er. Teď vybírám e36Ci, pochopitelně nejlépe 2,8i, nebo pěknou 2,3i.
Vše je pochopitelně věc názoru, potřeby a vkusu, nikomu můj názor nevnucuji
Vše je pochopitelně věc názoru, potřeby a vkusu, nikomu můj názor nevnucuji

Přesně je to věc názoru
já bych se o čtyřválec asi už ani neotřel. A myslím že i začínajcí řidič může mít bezproblémů 6tival
pokud nemá v hlavě vyloženě velký hnědý tak stím bude jezdit stejne jako by začinal s 1.6. Pak je nutný se mrknout na to, jestli mi záleží na spotřebě a zakolik můžu sehnat benzín/ naftu, jak daleko budu jezdit, co tím chci vozit atd atd. A dle toho vyberu auto 

Asi tak
jako i ta 316i byla fajn, ale není to ono, momentálně jsem zakotvil u 325 TD, není to závoďák, ale vyhovuje mi spotřeba a celkový projev motoru. Pokud vsecko pujde dobře, tak pořídím nakou pěknou 325i a budu se snažit aby mi vydrželo dýl jak necelej rok (nikdy sem nemel auto dýl, pořád to střídám)
jediný co vím fakt jistě je to, že od bmw se už asi těžko odpoutám
a směju se těm, co si jezdí v koktách a jiných vehiklech a nechápou mě, at si jdou se svou spotřebou, dílama a nevím čím vším někam
radši budu jezdit kldne i v orezlé e36 než v koktě doufám že nejsem jen já takovej magor