Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 touring problém 5. dveře
Zdravíčko, mám problém, přestal mi jít stěrač na 5. Dveřích touringa a ani to neostřikuje. A další věc hned k tomu po otevření kufru mi nesvítí osvětlení interiéru. Tak jsem si vzal multimetr jestli to není v kabelech, do stěrače jde 12 V (na té větší zásuvce). A k tomu spínači pro rozsvícení jde taky 12V. Takže tam mi asi odešel ten spínač. Nevíte někdo jestli se dá koupit nebo opravit. A s tím stěračem si nevím rady.
a nemáš náhodou roztrhaný káble u pantů pátých dveří-tuším je to v takové gumové housencescoupe píše:Zdravíčko, mám problém, přestal mi jít stěrač na 5. Dveřích touringa a ani to neostřikuje. A další věc hned k tomu po otevření kufru mi nesvítí osvětlení interiéru. Tak jsem si vzal multimetr jestli to není v kabelech, do stěrače jde 12 V (na té větší zásuvce). A k tomu spínači pro rozsvícení jde taky 12V. Takže tam mi asi odešel ten spínač. Nevíte někdo jestli se dá koupit nebo opravit. A s tím stěračem si nevím rady.

jj je to lepší ty dráty prohlídnout,při odevřeném kufru jsou volný a ještě to může procházet a když to zabouchneš tak se napnou a bez štávymrJekill píše:ale můžou.Měřil jsi to třeba zrovna v poloze ve které byl kabel zrovna průchozí,ale jak zavřeš dveře kabely se zase zlomí a jsi bez proudu.

jestli ti nejde ani ostřik tak to bude páčka,rozpoj dole pod palubkou konektor a vyzkoušej všechny funkce.ostřik jde z páčky přímo do motorku,nemá to s kabelama na dveřích co dělat.kabely by mohly být zlámané,je to častý problém ale jestli ti to přestalo jít najednou byla by to velká náhoda.z konektoru to v pohodě vyzkoušíš a hned uvidíš na čem seš