Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
životnost motoru v e36 318is
z bmw se chystám začít a tak se nechci hned napálit, zajímá mne tedy jaký asi nájezd km může mít 318is 103kw motor??když má měněný olej a byl tak nějak udržovaný kolik km najede?? možná ten dotaz zní lamácky, ale prostě s bmw začínám, a když jsme u toho na jaký zvuk, nebo někde nějaký projev toho motoru si dát pozor co by mne varovalo, díky
no mám jich pár v merku, jeden je v bazaru, tam pochybuju že budu moct kuchnout svíčky a meři tlaky?! prostě musí jít potichu,nebejt olejnička, a rozvod řetězem, jsotu tu dva názory: 1. bezúdržbový a 2. vyměnit, já jsem pro variantu dvě, ale v kolik a km??
ale každopdáně čistotu oleje ,kolik tam oleje je a čistotu chl.kapaliny skouknu
jinak díky moc za reakci .
S tou kilometráží isko mám a mám najeto skoro 300 000km a auto jede jsou teda hlučnější hydroštely a rozvody se dělaly asi po 260 000km. Auto má dobré komprase a stav vaček a kliky je myslím víc než dobrý. A to že o auto nebylo vždy moc dobře staráno spíš až teď na jeho stará kolena se mu dostává nadstandardní péče. A na to že jsem si auto koupil v 19ti letech a dostávalo lidově řečeno "čoud" každou chvilku motor v omezovači hodně jízdy smikem atd. tak je v dobré kondici jen mu sem tam nějakou tu součástu dopřeju 
tak to je asi bohužel těžká realitaCuky píše:ono vetšinou 200k tacho zamená připočíst 100k![]()